reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

reklama
@Ewarut, przykro mi. Grzej miejscowe na grudzień w takim razie.

@KatiNails uuu zdroweczka dla synka! Co u Was sie przyplatało?
Mój też najstarszy został w domu...chyba jelitowa grypa bo niewyraźny, słaby na brzuch się skarży. U nas panuje jelitowka i w szkole i w przedszkolu wiec to kwestia czasu aż bedzieemy srać i rzygać :szok::cool:
Zapobiegawczo wszystkim dałam wegiel aktywowany.
Ja to już przez miesiąc odkąd trzy antybiotyki brałam nie mogę do siebie dojść. Co chwilę jakaś infekcja mnie łapie a młody od wczoraj paskudnie kaszle i zielony katar. Wolę go teraz przytrzymać i dokurowac bo od następnego tygodnia już nawał klientek przedświąteczny i potem będzie duży problem jak zacznie Chorować.
Jeszcze 10 nie ma a już tak daje tak czadu że mam go dość. A w przedszkolu podobny taki grzeczny :(

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Chodzi mi o to , że teraz miałam 3 dni te plamienia brunatne i wyczytałam że to wina progesteronu bo jest za wysoki bi dlatego chciałabym sprawdzić. Bo może to jest przyczyna , takiego plamienia jak i problemem z zajściem.

Chodzi mi o to , że teraz miałam 3 dni te plamienia brunatne i wyczytałam że to wina progesteronu bo jest za wysoki bi dlatego chciałabym sprawdzić. Bo może to jest przyczyna , takiego plamienia jak i problemem z zajściem.
To ja polecam zrobic 7/8 dni po owulacji i pozniej pod koniec cyklu. Może być też za niski i dlatego występują plamienia. A kiedy idziesz do lekarza może warto by się jego podpytać. Moj właśnie w tych dniach mi kazał zrobić :) a tarczyca ok?

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Tarczce tez chce zrobić teraz bo kiedyś szwankowala, ale w ostatniej ciąży miałam 2.33 i lekarz stwierdzil , że dobra.. Do lekarza chce isc po @ bo chce monitoring w tym cyklu. Zaraz bede dzwonić do niego i zapytam.

reklama
Dzwoniłam do doktorka , powiedzial ,że 7 dni po owulacji progesteron sie robi . Powiedziałam , że owulacje mam 17 dc to kazał przyjść 14 dc na pierwszą wizytę. Chyba , że chcę to mogę wybrać się do niego zaraz po @ wtedy sprawdzi czy nie ma starych nie pękniętych pęcherzyków.

Do góry