reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

reklama
Hej dziewczyny!
Chwilke mnie nie bylo :)
U mnie dzis 12 dc i w tym cyklu wszystko jest tak popierniczone jak nigdy, to chyba skutki brania Clo.
Wczoraj mialam monitoring i trafilam na jakas glupia ciapata malpe ktora mnie w nosie miala i zrobila mi usg w 30 sekund bo sie spieszyla i powiedziala ze owulka bedzie sroda, czwartek. Tylko w tym cyklu wszystko mi sie popierniczylo, okres mialam krotszy o 2 dni i wogole sie 3 dni spoznil, tempka mi skoczyla juz w 7dc i test owulacyjny tez mocna kreska i czulam bol jajnika i bylam pewna ze juz jestem po owulacji a 0na mi mowi ze sroda czwartek to zglupialam
Pozatym od dwoch dni mam plamienia, nigdy tak nie mialam, ona mowi ze to estrogen spadl i ze to norma. Przed chwilka zrobilam jeszcze test owu ale z szuflady pomylkowo wzielam hcg a tam jasna druga kreska i owulacyjny tez pokazuje 2 kreski, o co chodzi.
Czy ja trafiam na jakies felerne testy czy co?
A jeszcze od wczoraj mi tak niedobrze ze ochrzanialam mojego,ze znowu jakis wirus z pracy przyniosl ;)
Co myslicie, bo ja normalnie juz oszaleje, nie wiem co myslec????

Dziewczyny zrobilam przed chwilka jeszcze jeden hcg test i znowu widac lekka kreske, czy to mozliwe zebym byla w ciazy (dopiero 12dc) i miala owulacje tak jak czulam okolo 7dc tak szybko? albo jakas dodatkowa owulacje skoro lekarka mowi ze owulka dopiero juto? i to plamienie to moze byc niby implantacyjne? kurde jaka szkoda ze nie moge zrobic bety :( powtorze jeszcze test rano zobacze jaki wyjdzie, bo to niemozliwe chyba ze to ciaza z poprzedniego cyklu by byla bo mialam mocny okres chociaz przed nim niektore testy pokazywaly +?????
Jakie to wszystko u mnie skomplikowane sie zrobilo :wściekła/y:

Monia, ja bym jednak znajdą lekarzowi. W poprzednim cyklu wiedziałam kiedy mniej więcej wypada owulacji i zrobiłam test w poniedziałek negatywny, wtorek negatywny, środa tez negatywny, czwartek pozytywny, czyli owulacji powinna być w piątek a śluz bardzo mało ale widziałam we wtorek. W sobotę akurat byłam u ginekologa i mi powiedział że owulacje miałam na początku tygodnia. Wiec test się pomyśli, a moje ciało i lekarz nie, dlatego sceptycznie podchodzę do testów. Niestety w tamtym cyklu nie wyszło, ten z kolei jest chyba bezowulacyjny bo nie widziałam śluzu.

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom

Aha...miało być na początku zaufala lekarzowi ale oczywiście mój słownik wie lepiej co chce napisać :-)

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry