reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Monia, faktycznie pochrzaniło się ... Poczekaj cierpliwie...

Ja przy stymulacji clo, to od 8 dc przez 5 dni biorę estrofem, żeby endometrium się zbudowało odpowiednie. Bierzesz jakiś estrogen? Może spytaj się o to gin? Czytałam, ż czasem nawet dojdzie do zapłodnienia przy clo, ale przez cienkie endometrium nie ma się gdzie zagnieździć

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Monia, faktycznie pochrzaniło się ... Poczekaj cierpliwie...

Ja przy stymulacji clo, to od 8 dc przez 5 dni biorę estrofem, żeby endometrium się zbudowało odpowiednie. Bierzesz jakiś estrogen? Może spytaj się o to gin? Czytałam, ż czasem nawet dojdzie do zapłodnienia przy clo, ale przez cienkie endometrium nie ma się gdzie zagnieździć

Kochana tu w Angli nic nie daja, jak spytalam kiedys o progesteron bo w pierwszej ciazy bralam to najpierw sie zdziwil a potem sie usmial. Oni tu sie za bardzo nie przejmuja niestety i chyba maja zasade przezyje najsilniejszy do 3 miesiaca to zlewka totalna :(

Monia, no nie gadaj ... [emoji44] Chociaż tak po prawdzie to już nie wiem co lepsze... U nas ciąże od samego początku często podtrzymują, ale potem jak chore dziecko się urodzi, to zerowa pomoc ze strony państwa.

Mammunia, jak wakacje? :)

Oooo daga, może jednak jednak??!!??!! [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

Mam nadzieje [emoji14] 32 dc, @ dalej nie ma, oznak okredu teź brak. Taaaak mnie korci zrobic test, ale boje sie rozczarowania :(

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny a nie mówiłam że wszystko w tym cyklu popierdzielone!!!
Według głupiej lekarki dziś mam mieć owulację a mówiłam jej że czułam owulke zaraz po okresie ;) super ale tak się boję bo jeszcze 2 tygodnie do okresu.
IMG_20170817_084317.jpg

Załączniki

• IMG_20170817_084317.jpg
    IMG_20170817_084317.jpg
    366,2 KB · Wyświetleń: 373
reklama
Dziewczyny a nie mówiłam że wszystko w tym cyklu popierdzielone!!!
Według głupiej lekarki dziś mam mieć owulację a mówiłam jej że czułam owulke zaraz po okresie ;) super ale tak się boję bo jeszcze 2 tygodnie do okresu.Zobacz załącznik 818955
Ojej Monia super!1!! Zmotywowalas mnie, wracam z pracy i tez zrobie test. 3 dni po terminie @ i dalej nic :)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry