reklama
Mecenasowa27
Fanka BB :)
Jestem ciekawa jak to się dalej u ciebie potoczy, obyś jednak miała rację i testy tez a nie ta lekarka :-) trzymam kciuki
Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom
monia36
Daga i co testowalas??? trzymam kciuki.
A ja rano po zrobieniu testow zadzwonilam do mojej cliniki leczenia nieplodnosci i opowiedzialam historie, ze testy sa pozytywne i mam lekkie plamienie, chociaz na szczescie juz coraz mniejsze a ze w poniedzialek mialam monitoring i owulka mialabyc dopiero dzis 14 dc i mowie ze juz nie wiem o co chodzi. I bylam w szoku bo to przeciez Anglia ze maja zlewke, a oni mi kazali przyjechac i u nich test byl negatywny ale sikam co chwila wiec mnie to nie zdziwilo, i mowi ze to za szybko na usg i ze to moze byc ciaza biochemiczna czasami, ale wzieli mimo wszystko krew na bete i pod wieczor ma byc wynik i jak cos wykaze to w sobote nastepna beta. Jestem taka zdezorientowana ze szok ale tyle testow chyba by nie klamalo zwlaszcza ten ktory z ilosci hormonow wylicza ktory to tydzien ciazy a z drugiej strony jeszcze tak dlugo do okresu
no nic zostaje mi tylko czekac, wieczorem wam napisza jak ta beta wyszla. No i Angielska sluzba zdrowia mnie dzis na maksa pozytywnie zaskoczyla, super.
A ja rano po zrobieniu testow zadzwonilam do mojej cliniki leczenia nieplodnosci i opowiedzialam historie, ze testy sa pozytywne i mam lekkie plamienie, chociaz na szczescie juz coraz mniejsze a ze w poniedzialek mialam monitoring i owulka mialabyc dopiero dzis 14 dc i mowie ze juz nie wiem o co chodzi. I bylam w szoku bo to przeciez Anglia ze maja zlewke, a oni mi kazali przyjechac i u nich test byl negatywny ale sikam co chwila wiec mnie to nie zdziwilo, i mowi ze to za szybko na usg i ze to moze byc ciaza biochemiczna czasami, ale wzieli mimo wszystko krew na bete i pod wieczor ma byc wynik i jak cos wykaze to w sobote nastepna beta. Jestem taka zdezorientowana ze szok ale tyle testow chyba by nie klamalo zwlaszcza ten ktory z ilosci hormonow wylicza ktory to tydzien ciazy a z drugiej strony jeszcze tak dlugo do okresu
monia36
Dziewczyny.... nie.moge uwierzyć![]()
![]()
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Daga ale jaja, ale super
Yuuuuupppppiiiii ale fajnie!
Dagaa11
Kochana trzymam mocno kciuki :* daj od razu znac!!! Ja nie moge uwierzycDaga ale jaja, ale superale nam sie dzis poszczescilo
oby wszystko sie udalo, ja za godzine dzwonie po wynik bety i u mnie sie wszystko wyjasni, dam znac,tak bym chciala.
Yuuuuupppppiiiii ale fajnie!
Daga, cudownie! Czekam na Ciebie w kwietniowkach! Ogromne gratulacje! [emoji7][emoji16][emoji16]Dziewczyny.... nie.moge uwierzyć![]()
![]()
Napisane na HTC One_E8 w aplikacji Forum BabyBoom
Dagaa11
Dziękuję! Jak tylko potwierdze u lekarza to od razu wstąpie do kwietniówek [emoji173]Daga, cudownie! Czekam na Ciebie w kwietniowkach! Ogromne gratulacje! [emoji7][emoji16][emoji16]
Napisane na HTC One_E8 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama