reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Kwiatuszek jak samopoczucie?
Daga ja nie brałam wiec nie pomogę, a cisza pewnie dlatego że długi weekend , my akurat u teściów spędzamy na drugim końcu Polski i daliśmy im do zrozumienia że staramy się o dziecko wiec może unikniemy na przyszłość ciągłych docinek ze oni chcą wnuka

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom
Znam ten ból, nasza corka ma już 7 lat i non stop słyszymy od WSZYSTKICH, ze juz najwyzszy czas na drugie. Szkoda, ze nikomu nie przyjdzie do glowy, ze.moze sie staramy, ale mamy problem :)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No właśnie dlatego wolałam uprzedzić ich tym bardziej że już dawno dawali znać jeszcze przed ślubem ze chcą mieć wnuka :)

Ją bralam luteinenma podobne działanie ale to już dawno to na 3 dzień od odstawienia dostawała. Trzymam kciuki za brojenie :)
A ja czuję się ok. Tzn bolą cycki;)
Brzuszek kluje czasem i spalabym dużo.
Byle do środy

Dagaa, ja brałam już wielokrotnie duphaston na wywołanie okresu i skrócenie cyklu. Różnie się po nim czułam, czasem faktycznie bezobjawowo, ale okres przychodził. Ale przy dłuższym, w sensie co miesięcznym stosowaniu miałam już problem z cerą, bólem brzucha, kiepskim humorem i w ogóle pms na maxa [emoji4] trzymam kciuki, aby jednak się udało [emoji110]

Mecenasowa, no subtelność teściów bywa zatrważająca, coś jakby mrówkę w szklance bombą atomową chcieć zabić [emoji16]

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja w tym cyklu nawet nie nastawiam się ze mogliśmy zbroic maluszka bo nie było śluzu wiec raczej cykl bezowulacyjny, ale trzymam kciuki za wszystkie staraczki

Ja nie słyszałam o takich przypadkach ale tez jakoś podświadomie czuje ze nie jestem w ciazy

Hej dziewczyny, co tu taka cisza? Mam pytanie.. czy ktoras z was stosowala duphaston w drugiej polowie cyklu na wyregulowanie dlougosci cyklu? Ja w tym miesiacu bralam pietwszy raz przez 10 dni. Jutro powinna byc @, a tu zero objawow. Brzuch nie boli, cera ladna, cycki nie bolą ;) i zastanawiam sie czy to skutek brania duphastonu czy jednak udalo się nabroić :)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Skutek brania duphastonu

reklama
Do góry