reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

Kwiatuszek jak samopoczucie?
Daga ja nie brałam wiec nie pomogę, a cisza pewnie dlatego że długi weekend , my akurat u teściów spędzamy na drugim końcu Polski i daliśmy im do zrozumienia że staramy się o dziecko wiec może unikniemy na przyszłość ciągłych docinek ze oni chcą wnuka

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom
Znam ten ból, nasza corka ma już 7 lat i non stop słyszymy od WSZYSTKICH, ze juz najwyzszy czas na drugie. Szkoda, ze nikomu nie przyjdzie do glowy, ze.moze sie staramy, ale mamy problem :)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No właśnie dlatego wolałam uprzedzić ich tym bardziej że już dawno dawali znać jeszcze przed ślubem ze chcą mieć wnuka :)

Ją bralam luteinenma podobne działanie ale to już dawno to na 3 dzień od odstawienia dostawała. Trzymam kciuki za brojenie :)
A ja czuję się ok. Tzn bolą cycki;)
Brzuszek kluje czasem i spalabym dużo.
Byle do środy

Dagaa, ja brałam już wielokrotnie duphaston na wywołanie okresu i skrócenie cyklu. Różnie się po nim czułam, czasem faktycznie bezobjawowo, ale okres przychodził. Ale przy dłuższym, w sensie co miesięcznym stosowaniu miałam już problem z cerą, bólem brzucha, kiepskim humorem i w ogóle pms na maxa [emoji4] trzymam kciuki, aby jednak się udało [emoji110]

Mecenasowa, no subtelność teściów bywa zatrważająca, coś jakby mrówkę w szklance bombą atomową chcieć zabić [emoji16]

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja w tym cyklu nawet nie nastawiam się ze mogliśmy zbroic maluszka bo nie było śluzu wiec raczej cykl bezowulacyjny, ale trzymam kciuki za wszystkie staraczki

Ja nie słyszałam o takich przypadkach ale tez jakoś podświadomie czuje ze nie jestem w ciazy

Hej dziewczyny, co tu taka cisza? Mam pytanie.. czy ktoras z was stosowala duphaston w drugiej polowie cyklu na wyregulowanie dlougosci cyklu? Ja w tym miesiacu bralam pietwszy raz przez 10 dni. Jutro powinna byc @, a tu zero objawow. Brzuch nie boli, cera ladna, cycki nie bolą ;) i zastanawiam sie czy to skutek brania duphastonu czy jednak udalo się nabroić :)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Skutek brania duphastonu

reklama
Do góry