reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

Cześć dziewczyny !
Chcemy zacząć starania w grudniu 2018 lub w 2019 ;) jednak trochę się waham zaczęłam studia chce je skończyć. Z drugiej strony mam pcos a lata lecą (obecnie mam 24). Jak myślicie czekać na ostatni gwizdek czy im wcześniej tym lepiej ? Jak wasze doświadczenia z pcos ?
Nacisk społeczny jest dość duży na wiek pod tym względem tez mogłabym poczekać jednak niczego nam nie brakuje (domu, samochodu, $) podzielcie się opiniami :)

reklama
Dagus Kochana moja, ja jak widzę kreskę to działam. Nie ważne mocna, jasna, cień [emoji6] zawsze lepiej działać niż nie. Poza tym ta kreska świadczy o wzroście hormonu. Owu może nie być, każda z nas jest inna a medycyna to statystyki.

Mamunia ja wiem co czujesz. Miałam w weekend pójść na siłownię. Wczoraj wynieslismy meble do piwnicy. Taka siłownia... oczywiście na własne życzenie bo meble mi przeszkadzały

Askakanka cześć! Dowiesz się nieco więcej o nas czytając wątek. Zapraszam do lektury [emoji4]

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Witam:)
Postanowiłam do was dołączyć. W maju tego roku przeszłam zabieg przerwania ciąży obumarłej w 11 tyg. Wlasnie mam pierwszy okres po zabiegu, Wiec jeszcze ze 2 cykle i można by zacząć starania... Oby!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Kinga, Jakaś nie dzisiejsza jestem. Wogole to sie przyznam, ze jeszcze ciezko mi jakos idzie rozeznanie, ktora na jakim etapie jest: czy testuje owu czy ciaze, czy przed okresem czy po...
Zrozumiałam, że 7 dni się okres spóźnia . :szok::sorry:Nieporozumienie. Wybacz moj nietakt.

Dieta...stanełam na wadze i szczenas mi opadł, że mi tyle przybyło. Fakt, dostrzegalam to już jakiś czas ale nie wiedziałam że aż tak...tak więc od dziś ćwiczenia i dieta. Będzie okropnie ciężko bo uwielbiam jeść i podjadac...Dołączam zatem.

Dagaa, powiedz mi czy te suplementy na odchudzanie apteczne to coś pomagają? Kiedyś było takie coś wsypywane do wody mineralnej. Jest to jeszcze. Może coś polecisz oprócz diety i ćwiczeń?
Hej dziewczynki, wybaczcie cisze wczoraj z mojej strony, ale mialam dzien dla rodzinki :) po obiedzie był basen, pozniej kawka, wino z moim i staranka :D ale już wracam :)

Mamumia, to do wody nazywalo sie chyba Aquaslim i w mojej aptece nie ma tego od dawna, z ciekawosci sprawdze czy jest jeszcze na hurtowniach jak bede w pracy :) to dzialalo bardziej na zasadzie- wypij cala butelke wody, ie bedziesz myslala o jedzeniu. Chociaz z tego co pamietam to jakas l-karnityne to w skladzie mialo :) z tych aptecznych co polecam hmmm... ja wybralabym termogeniki np z olimpu thermline. To prrzynajmniej jakos dziala. Jesli cwiczysz to polecam tym bardziej, lekko podnosza temp ciela i przyspieszaja spalanie. A z tego co pacjentki mowia, to chwala sobie ten caly Calominal. To juz nie jest suplement, tylko wyrob medyczny. Polecaja, ale z tego co wiem to trzeba zjesc 4 tabl dziennie, wiec opakowanie starcza na 15 dni, cena ok 35 zl. Ten calominal dziala inaczej niz thermline, on ogranicza wchlanianie tluszczow z pozywienia :) mam nadzieje , ze troszke pomoglam.

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Dagus Kochana moja, ja jak widzę kreskę to działam. Nie ważne mocna, jasna, cień [emoji6] zawsze lepiej działać niż nie. Poza tym ta kreska świadczy o wzroście hormonu. Owu może nie być, każda z nas jest inna a medycyna to statystyki.

Mamunia ja wiem co czujesz. Miałam w weekend pójść na siłownię. Wczoraj wynieslismy meble do piwnicy. Taka siłownia... oczywiście na własne życzenie bo meble mi przeszkadzały

Askakanka cześć! Dowiesz się nieco więcej o nas czytając wątek. Zapraszam do lektury [emoji4]

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Tak kochana, my dzialamy.praktycznie co drugi dzien od kiedy @ poszla ;) ale te testy robie tak z ciekawosci, bo wg wyliczen owu powinnam miec.o wiele szybciej niz myslalam :)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja też witam. W tygodniu zawsze mam więcej czasu żeby poczytać co u Was niż w weekendy. Robiłam jeszcze testu ovu ale nic. Uważam ten cykl za stracony... teraz czekanie do 14 na @.... Żyć nie umierać...
No taki jednak mały pesymizm.
Urlop mamy tak zaplanowany że podczas ewentualnej ovu, będziemy u mojej mamy. Jest wtedy tak nerwowo ze chyba powinnam od razu odpuścić [emoji6]

Napisane na HTC One_E8 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry