reklama
Asia2104
Fanka BB :)
Badalyscie może poziom kwasu foliowego ? Ja w przygotowaniach do starań biorę prenatal uno i metylowany kwas foliowy- wg zaleceń lekarza genetyka. Wynik foliowego : 29,6 przy normie do 18.7. Cos za dużo...
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dagaa11
Troszke podwyzsza temperature ciala, ale bierzesz te suplementy w ciagu dnia, a jesli pomiar robisz od razu po przebudzeniu, to nie powinno byc problemu. Temp podwyzszy sie dopiero jakis czas po zazyciu termogenika chyba, ze.mierzysz kilka razy dziennie- wtedy pomiar moze byc "oszukany"Dagaa dzięki wielkie. A nie orientujesz się jak te termogeniki wpływają na mierzenie PTC w cyklu? Dla mnie to dość istotne bo jednak jak podnosi to i może zaburzac interpretacje danych na cyklu i załamywać.
Miłego wieczorku.
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Dagaa11
Moze dlatego, ze prenatal uno tez zawiera kwas foliowy w skladzieBadalyscie może poziom kwasu foliowego ? Ja w przygotowaniach do starań biorę prenatal uno i metylowany kwas foliowy- wg zaleceń lekarza genetyka. Wynik foliowego : 29,6 przy normie do 18.7. Cos za dużo...
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Stokrotenka23
Daga ja się zajęłam sprzątaniem c.d. na szczęście to już koniec i odpoczywam.
Jutro znów do roboty [emoji51]
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Jutro znów do roboty [emoji51]
reklama
Stokrotenka23
Nie wiem jak to możliwe ale teraz widzę dopiero całą naszą konwersacje,wczoraj jakąś może zamyslona byłam.
Mu mieszkamy na wynajmie. Z moja rodzina praktycznie nie mam kontaktu. Z rodziną mojego D mamy, przyjeżdżamy a obie rodziny to ta sama strona, no cóż.
Mu mieszkamy na wynajmie. Z moja rodzina praktycznie nie mam kontaktu. Z rodziną mojego D mamy, przyjeżdżamy a obie rodziny to ta sama strona, no cóż.