reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

reklama
Dagaa dzięki wielkie. A nie orientujesz się jak te termogeniki wpływają na mierzenie PTC w cyklu? Dla mnie to dość istotne bo jednak jak podnosi to i może zaburzac interpretacje danych na cyklu i załamywać.

Miłego wieczorku.

Badalyscie może poziom kwasu foliowego ? Ja w przygotowaniach do starań biorę prenatal uno i metylowany kwas foliowy- wg zaleceń lekarza genetyka. Wynik foliowego : 29,6 przy normie do 18.7. Cos za dużo...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dagaa dzięki wielkie. A nie orientujesz się jak te termogeniki wpływają na mierzenie PTC w cyklu? Dla mnie to dość istotne bo jednak jak podnosi to i może zaburzac interpretacje danych na cyklu i załamywać.

Miłego wieczorku.
Troszke podwyzsza temperature ciala, ale bierzesz te suplementy w ciagu dnia, a jesli pomiar robisz od razu po przebudzeniu, to nie powinno byc problemu. Temp podwyzszy sie dopiero jakis czas po zazyciu termogenika :) chyba, ze.mierzysz kilka razy dziennie- wtedy pomiar moze byc "oszukany"

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Badalyscie może poziom kwasu foliowego ? Ja w przygotowaniach do starań biorę prenatal uno i metylowany kwas foliowy- wg zaleceń lekarza genetyka. Wynik foliowego : 29,6 przy normie do 18.7. Cos za dużo...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Moze dlatego, ze prenatal uno tez zawiera kwas foliowy w skladzie

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Daga ja się zajęłam sprzątaniem c.d. na szczęście to już koniec i odpoczywam.
Jutro znów do roboty [emoji51]

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

reklama
Nie wiem jak to możliwe ale teraz widzę dopiero całą naszą konwersacje,wczoraj jakąś może zamyslona byłam.

Mu mieszkamy na wynajmie. Z moja rodzina praktycznie nie mam kontaktu. Z rodziną mojego D mamy, przyjeżdżamy a obie rodziny to ta sama strona, no cóż.

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Do góry