reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Andżelika co u Was ? [emoji7]

Adika ile masz lat ? Może czas go wysłać na jakieś spotkania, psycholog ? Może to na tle nerwowym ? Coś musi się dziać. Teraz pytanie czy jest sens nierozwiazujac tego problemu starać się o dziecko [emoji9] ściskam mocno [emoji9]

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

reklama
Super! Bardzo cieszą postępy dzieci.
My od 3 tygodni jesteśmy bardzo szczęśliwi, że najmłodszy spi i zasypa samodzielnie. Apropo sikania- jeszcze wysadzam go noca. Inaczej łóżko mokre. Wczesniej co 2, 5 h. Od tygodnia o 24h i pomiędzy 4-6 jak słyszę że się wierci to go wysadzam ale jeszcze to nie to. Starszaki juz dawno o tym czasie nie budzily się na sik w nocy. Jednak inaczej ma.

Mamunia mojej w nocy wpadki to się do 5 lat zdarzały musiałam ja wybudzac czasami. Tylko u nas był problem z nerkami więc może to przez to

A jak się objawiały te problemy z nerkami? To coś poważnego było?
U nas jest to ewidentnie nie dojrzałość układu w nocy. W dzień kupa i siku już okolo rok temu było ok.

Ja się żegnam. Jutro wyjeżdżamy góry. Dziś dopakowac się i wio! Buziak

A jak się objawiały te problemy z nerkami? To coś poważnego było?
U nas jest to ewidentnie nie dojrzałość układu w nocy. W dzień kupa i siku już okolo rok temu było ok.

Ja się żegnam. Jutro wyjeżdżamy góry. Dziś dopakowac się i wio! Buziak
Osad na nerce miała. Zaczęła wołać siku jak miała 3 latka ale bardzo długo popuszczala. Nie, że się zsikala tylko np popuscila 5 kropek i poszliśmy na usg brzucha, gdzie wyszedł osad. Jak osad zniknął problemy się skończyły. Ale ogólnie nefrolog mówił, że u dziewczynek do 5 roku życia a u chłopców do 6, może się zdarzyć zsikac się w nocy

Andżelika co u Was ? [emoji7]

Adika ile masz lat ? Może czas go wysłać na jakieś spotkania, psycholog ? Może to na tle nerwowym ? Coś musi się dziać. Teraz pytanie czy jest sens nierozwiazujac tego problemu starać się o dziecko [emoji9] ściskam mocno [emoji9]

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Lipa:(

reklama
Do góry