reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Cześć wszystkim :) @adiika wspolczuje... ja mam chrzestnego alkoholika, wiec wiem co to jest problem z alkoholem. Moj na szczescie problemu nie ma. Pije okazjonalnie, ale też nie przy kazdej okazji musi :) czasami sami otworzymy winko, wszystko dla ludzi, ale z umiarem. U nas wiekszy problem jest z nerwami
Moj M. czasami wybucha bez powodu- tzn NIE jest agresywny w stosunku do mnie czy do corki, ale potrafi wkurzyć go doslownie wszystko... do tego nie bardzo lubi mojego ojca, a niestety narazoe jestesmy skazani na wposlne mieszkanie w domu z moimi rodzicami. Czasami czuje sie jak miedzy mlotem a kowadlem.. ah takie zycie, nigdy nie moze byc idealnie :)

Ide za chwile testowac, a Wam zycze pieknej niedzili :)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
My też narazie mieszkany z rodzicami, ale w styczniu dostaniemy już klucze do nowego. Z tym, że My na początku też mieszkaliśmy 4 lata z rodzicami, potem 3 lata na swoim. I teraz od marca znów z rodzicami, bo tamto mieszkanie sprzedalismy a na to musimy chwilę zaczekać☺

Adiika rajku wspolczuje problemu z alkoholem tez wiem jak to wyglada dlatego mam bardzo jazde na tym punkcie.Jasne mozna sie napic ale nie nie wiadomo ile i nie wiadomo jak czesto

Daga daj znac po tesciku ale dzis pewno piekna krecha wyjdzie

Podziwiam kobitki co mieszkaja z rodzicami my od samego poczatku mieszkalismy sami bo po prostu nie doszlibysmy do porozumienia.
Odkad wyjechalam z Pl kontakty sie totalnie zniszczyly

Kinga super sukienka [emoji7]

Milej niedzieli Laski [emoji182][emoji182][emoji182][emoji182][emoji182]

Zrobiłam dwa testy z godzinnym odstępem, i na jednym i na drugim kreska mega blada. Czyli wychodzi na to, że jednak wczorajszy powinnam traktować jako pozytywny, bo wyszedł najmocniejszy ze wszystkich. Widocznie te testy z allegro tak mają...
1498988662-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Dagaa możliwe niektóre dziewczyny piszą, że właśnie tak mają, że ta kreska wcale nie jest mocniejsza od testowej

reklama
Kinga, Jakaś nie dzisiejsza jestem. Wogole to sie przyznam, ze jeszcze ciezko mi jakos idzie rozeznanie, ktora na jakim etapie jest: czy testuje owu czy ciaze, czy przed okresem czy po...
Zrozumiałam, że 7 dni się okres spóźnia . :szok::sorry:Nieporozumienie. Wybacz moj nietakt.

Dieta...stanełam na wadze i szczenas mi opadł, że mi tyle przybyło. Fakt, dostrzegalam to już jakiś czas ale nie wiedziałam że aż tak...tak więc od dziś ćwiczenia i dieta. Będzie okropnie ciężko bo uwielbiam jeść i podjadac...Dołączam zatem.

Dagaa, powiedz mi czy te suplementy na odchudzanie apteczne to coś pomagają? Kiedyś było takie coś wsypywane do wody mineralnej. Jest to jeszcze. Może coś polecisz oprócz diety i ćwiczeń?

Ostatnia edycja:
Do góry