Przyszła_mamaLiwii💞
Fanka BB :)
Zadzwoń do tego komornika, powiedz że nie masz takiej sumy .Dziewczyny możecie mnie zlinczować ze to tutaj wstawiam, ale jestem już tak zdesperowana ze poszukuje pomocy w internecie. Saram się o dziecko o prawie roku, ciagle wizyty u lekarzy, leki i mnóstwo wydanych pieniędzy. Ostatnio spadł na mnie kolejny koszmar. Komornik na głowie w wieku 21 lat. Potrzebuje większej sumy pieniędzy żeby komornik mógł odblokować moje środki na koncie, więcej szczegółów jest w zbiórce.
Jesli ktoras ma ochotę mi pomoc to będę bardzo wdzięczna Link do: Walka z komornikiem i spłata długów | zrzutka.pl
Niech Ci rozłoży to na raty tak jak mi.
Zadzwoniłam, powiedziałam że jestem w ciąży i mnie poprostu nie stać na wpłatę dużych kwot to powiedział że odblokuje konto i abym tylko wpłacała tyle ile mogę więc wpłacam mu po 50 zł . Kwestia dogadania, przecież to też ludzie i powinni zrozumieć .
Napisz po prostu prośbę do niego o zdjęcie blokady z konta i zagwarantuj w tym liście że możesz wpłacać ( tyle ile sama uważasz że cię stać) do powiedzmy 15 czy 20 dnia każdego miesiąca. Ja też mam 21 lat i dogadalam się z 2 komornikami w taki sposób a moje konto jest wolne od zajęć .