Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja czekam właśnie w kokejce do gin.. Mam nadzieję że da nam jakiś pomysł na dalsze działanie. Bo jak narazie nic z tych starań nie wychodzi
Nie wiem, nigdy żaden lekarz nie wspomniał o innych badaniach. Mam endometriozę i na razie problem mamy większy po stronie męża i on będzie teraz chodził do androloga. Ale powoli myślimy, że będziemy musieli iść krok dalej czyli ivf.A może to immunologia jest u Ciebie przyczyną niepowodzeń ?
Skoro tak długi czas się staracie i nic, to ja bym zbadała się na wszystko co się da. U nas też problemy po obu stronach i ciągle coś nowego wychodzi.Nie wiem, nigdy żaden lekarz nie wspomniał o innych badaniach. Mam endometriozę i na razie problem mamy większy po stronie męża i on będzie teraz chodził do androloga. Ale powoli myślimy, że będziemy musieli iść krok dalej czyli ivf.
Sosenka co u Ciebie ?Artemida ... wiem co czujesz. Bardzo mi przykro [emoji20]
To tak jak u nas. Kiedy już u mnie po laparoskopi było ok, leki działały to nagle okazuje się, że u męża kiepsko. Jak nie urok to sraczkaSkoro tak długi czas się staracie i nic, to ja bym zbadała się na wszystko co się da. U nas też problemy po obu stronach i ciągle coś nowego wychodzi.