reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Ja czekam właśnie w kokejce do gin.. Mam nadzieję że da nam jakiś pomysł na dalsze działanie. Bo jak narazie nic z tych starań nie wychodzi

Ja sie przez trzy lata bujalam od gina do gina w poszukiwaniu diagnozy. Az w koncu trafilam na lekarke ktora powiedziala jasno ze ona noc tu nie zrobi bo ona mic tu nie widzi. Dala skierowanie na polna w Poznaniu. Czkalismy na wizyte od kwietnia do października. Jak sie za nas babka wziela to w lutym w ciazy bylam.

Ja mam super Panią Doktor. Jest rewelacyjna. Dzięki niej zaszlam i donosilam ciążę. Dusza nie człowiek . Dziś dała mi skieriwanie na drożność. Mam iść w przyszłym cyklu. W tym zrobila już usg i w 7 dc mam w lewym jajniku pęcjajniku11 mm a w prawym 13. Wszystko jest ok

A może to immunologia jest u Ciebie przyczyną niepowodzeń ?
Nie wiem, nigdy żaden lekarz nie wspomniał o innych badaniach. Mam endometriozę i na razie problem mamy większy po stronie męża i on będzie teraz chodził do androloga. Ale powoli myślimy, że będziemy musieli iść krok dalej czyli ivf.

Nie wiem, nigdy żaden lekarz nie wspomniał o innych badaniach. Mam endometriozę i na razie problem mamy większy po stronie męża i on będzie teraz chodził do androloga. Ale powoli myślimy, że będziemy musieli iść krok dalej czyli ivf.
Skoro tak długi czas się staracie i nic, to ja bym zbadała się na wszystko co się da. U nas też problemy po obu stronach i ciągle coś nowego wychodzi.

Skoro tak długi czas się staracie i nic, to ja bym zbadała się na wszystko co się da. U nas też problemy po obu stronach i ciągle coś nowego wychodzi.
To tak jak u nas. Kiedy już u mnie po laparoskopi było ok, leki działały to nagle okazuje się, że u męża kiepsko. Jak nie urok to sraczka :wściekła/y:

reklama
Do góry