reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Tak to był w sumie spontaniczny wypad na jedna noc, już wracam do domku
Tak, jutro monitoring ... ale jaj nie czuje tak jak zwykle, może się rozkręci na weekend, a jak nie to miesiąc w plecy znowu

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Sosenka kciuki za jajca ! Daj znać od razu po [emoji39]

Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]

Co Wy na to dziewczyny? 11 dpo.
Pregnyl czy prawdziwy cień?
e36812ec3c2ef8e689ca60f1b3a4e931.jpg

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Siwa jest ! Jest kreska ! Nie miałaś ovitrellu podawanego ?

Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]

Miałam niemiecki odpowiednik dlatego się nie podniecam...

Powtórz jutro albo w niedzielę [emoji6] trzymam kciuki ... A masz jakieś przeczucia czy coś?

Powtórz jutro albo w niedzielę [emoji6] trzymam kciuki ... A masz jakieś przeczucia czy coś?

Przeczucia nie mam. Jest za to iskierka nadziei. Cały czas nastawialam się na nie bo po prostu boję się kolejnego rozczarowania. Lepiej się miło zaskoczyć..

heja dziewczynki chętnie dołączę :)
miesiączka mi się spóźniała w tym miesiącu kilka dni. Przed planowanym dniem miesiączki czułam się przez tydzień bardzo dziwnie. rzuty temperatury raz gorąco potem normalnie a wieczorami zawsze zimno. muliło mnie codziennie do godziny 13. zero koncentracji. testy negatywne ..... okresu nie było 1 dzień ...... 2 dzień ... 3 dzień ... 4 dzień..... no i nagle plamienia od 3 dni :/
zawsze miałam regularne miesiączki i to tak silne obwite i bardzo bolesne że żyć się nie chciało i nagle bum .. plamienia ..... testy negatywne .... boże może to coś z hormonami ??

heja dziewczynki chętnie dołączę :)
miesiączka mi się spóźniała w tym miesiącu kilka dni. Przed planowanym dniem miesiączki czułam się przez tydzień bardzo dziwnie. rzuty temperatury raz gorąco potem normalnie a wieczorami zawsze zimno. muliło mnie codziennie do godziny 13. zero koncentracji. testy negatywne ..... okresu nie było 1 dzień ...... 2 dzień ... 3 dzień ... 4 dzień..... no i nagle plamienia od 3 dni :/
zawsze miałam regularne miesiączki i to tak silne obwite i bardzo bolesne że żyć się nie chciało i nagle bum .. plamienia ..... testy negatywne .... boże może to coś z hormonami ??

Hej
Tak na prawdę to może być wszystko... może miałaś jakiś stres w pracy, może zmiana diety, chwilowe zaburzenia hormonalne... tak czasem bywa.
Dla spokojnej głowy zrób badanie beta hcg, mysle ze za kilka dni się rozkręci i dostaniesz @

reklama
Ja po monitoringu - tak jak przypuszczałam, na razie nic nie widać, w poniedziałek powtórka... [emoji58] plus do zrobienia. Mthfr, prolaktyna i kariotypy

Do góry