reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Wiecie co Wam powiem.. Wmawiam sobie, że "odpuściłam" i ze wcale nie liczę w tym cyklu na ciążę, a mam termin @ i chodzę co chwilę do łazienki niby siku, a podświadomie patrzę czy jest ten @ czy jeszcze nie [emoji23][emoji23]
I przecież mam na myśli tylko czy pójdę jutro na aquaeribic czy mnie zaleje i nie [emoji848]
Podziwiam ludzi, którzy serio sobie opuszczają.

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom
To jest normalne Skarbie. Też tak miałam, pewnie każda z Nas. Może by się przydał jakiś urlop?

reklama
Wiecie co Wam powiem.. Wmawiam sobie, że "odpuściłam" i ze wcale nie liczę w tym cyklu na ciążę, a mam termin @ i chodzę co chwilę do łazienki niby siku, a podświadomie patrzę czy jest ten @ czy jeszcze nie [emoji23][emoji23]
I przecież mam na myśli tylko czy pójdę jutro na aquaeribic czy mnie zaleje i nie [emoji848]
Podziwiam ludzi, którzy serio sobie opuszczają.

Po prostu zbyt dobrze znamy swoje ciało i nawet gdybyśmy się miały nie wsłuchiwać to i tak wiemy co nastąpi.

Elo [emoji4]
Kawa?
Ja już w pracy [emoji58] dziś wyjątkowo wcześniej [emoji39]za to szybciej wyjdę....

Siwa obstawiona jesteś dobrze-oby w końcu zaskoczyło [emoji6]

Arte uszy do góry... zresetuj się na wyjeździe co byś ze świeżą głową wróciła [emoji4]

Sosenka jak się czujesz ? Mów mi ...

Mania początek cyklu a raczej połowa świadczy o tym że bzykanie będzie ja to nie mam weny ... [emoji58] nic mnie nie przekona... libido na minusie

P.s. Maltusie są najlepsze [emoji39] mój niedługo 4 lata skończy [emoji6]

Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]

To jest normalne Skarbie. Też tak miałam, pewnie każda z Nas. Może by się przydał jakiś urlop?
Wiem wiem, tak się chciałam tylko podzielić swoimi odczuciami [emoji16]
Urlop by się przydał, jak najbardziej tylko ni ma szans teraz. Spoczko za chwile wiosna, będzie można na ogrodzie pawilon rozłożyć, grilla , lezaczek i to mi wystarczy [emoji16]

Anula ja już po kawie, zbieram się, żeby zebrać sie do roboty, za godzinę muszę być a leżę i czytam BB [emoji848]

Elo [emoji4]
Kawa?
Ja już w pracy [emoji58] dziś wyjątkowo wcześniej [emoji39]za to szybciej wyjdę....

Siwa obstawiona jesteś dobrze-oby w końcu zaskoczyło [emoji6]

Arte uszy do góry... zresetuj się na wyjeździe co byś ze świeżą głową wróciła [emoji4]

Sosenka jak się czujesz ? Mów mi ...

Mania początek cyklu a raczej połowa świadczy o tym że bzykanie będzie ja to nie mam weny ... [emoji58] nic mnie nie przekona... libido na minusie

P.s. Maltusie są najlepsze [emoji39] mój niedługo 4 lata skończy [emoji6]

Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]
Ja już po śniadaniu. Mój leci na siłownię, wiec ja chyba zaraz umyję podlogi.

A ja Was pozdrawiam ponownie z Sopotu, równy miesiąc temu tez tu byłam hihi...
Anula czuje się lepiej, powdychalam wczoraj trochę jodku, plamienia ustąpiły, brzuch nie boli... muszę tu częściej przyjeżdżać chyba... ostatnim razem w sumie w walentynki jak tu byłam dowiedziałam się o ciąży ...
teraz czekam aż jakie jajca urosną - taki prezent na Wielkanoc by się przydał

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Super, odpoczywajcie i ładujcie baterie, jutro masz monitoring tak? [emoji4][emoji4]

U mnie wredota przylazła.

A ja Was pozdrawiam ponownie z Sopotu, równy miesiąc temu tez tu byłam hihi...
Anula czuje się lepiej, powdychalam wczoraj trochę jodku, plamienia ustąpiły, brzuch nie boli... muszę tu częściej przyjeżdżać chyba... ostatnim razem w sumie w walentynki jak tu byłam dowiedziałam się o ciąży ...
teraz czekam aż jakie jajca urosną - taki prezent na Wielkanoc by się przydał

Oo super taki wypad, jao jak najbardziej na plus. Korzystajcie i Odpoczywajcie [emoji295][emoji295][emoji295][emoji295][emoji4]

Tak to był w sumie spontaniczny wypad na jedna noc, już wracam do domku
Tak, jutro monitoring ... ale jaj nie czuje tak jak zwykle, może się rozkręci na weekend, a jak nie to miesiąc w plecy znowu

reklama
Co Wy na to dziewczyny? 11 dpo.
Pregnyl czy prawdziwy cień?
e36812ec3c2ef8e689ca60f1b3a4e931.jpg

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry