Artemida90
Fanka BB :)
Masaż chyba jednak przyspiesza okres 2/3dni szybciej
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
[emoji20][emoji20]Melduje ze dziś 1dc [emoji22][emoji22][emoji22][emoji24][emoji24]
Pol a pochwal się nam, miałaś jakiś objawy typowo okresowe że piersi i podbrzusze czy nic i ze się spóźniał to testa strzeliłas?Hej wszystkim to moj 37dc @spóźnia się 5 dzień i postanowiłam wykonać test i wyszedl POZYTYWNY
Melduje ze dziś 1dc [emoji22][emoji22][emoji22][emoji24][emoji24]
Nie lubię tego [emoji35]
Kurde a jakie plany ma lekarz co do Was?
No to jest plan. To najważniejsze. [emoji6][emoji110][emoji110][emoji110] ważne, że dzialacie.Próbujemy teraz 3 cykle monitoringiem i wspomagaczami (clo, pregnyl, dupek) A później pewnie klinika leczenia niepłodności.
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
No to dobrze. Niech się teraz goiMó piesio jest po operacji i już w domku odpoczywa. Jakoś przeżyliśmy
To dobrze [emoji4][emoji4][emoji4]Mó piesio jest po operacji i już w domku odpoczywa. Jakoś przeżyliśmy
Wiecie co Wam powiem.. Wmawiam sobie, że "odpuściłam" i ze wcale nie liczę w tym cyklu na ciążę, a mam termin @ i chodzę co chwilę do łazienki niby siku, a podświadomie patrzę czy jest ten @ czy jeszcze nie [emoji23][emoji23]
I przecież mam na myśli tylko czy pójdę jutro na aquaeribic czy mnie zaleje i nie [emoji848]
Podziwiam ludzi, którzy serio sobie opuszczają.
Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom