reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Wiecie co Wam powiem.. Wmawiam sobie, że "odpuściłam" i ze wcale nie liczę w tym cyklu na ciążę, a mam termin @ i chodzę co chwilę do łazienki niby siku, a podświadomie patrzę czy jest ten @ czy jeszcze nie [emoji23][emoji23]
I przecież mam na myśli tylko czy pójdę jutro na aquaeribic czy mnie zaleje i nie [emoji848]
Podziwiam ludzi, którzy serio sobie opuszczają.

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom
To jest normalne Skarbie. Też tak miałam, pewnie każda z Nas. Może by się przydał jakiś urlop?

reklama
Wiecie co Wam powiem.. Wmawiam sobie, że "odpuściłam" i ze wcale nie liczę w tym cyklu na ciążę, a mam termin @ i chodzę co chwilę do łazienki niby siku, a podświadomie patrzę czy jest ten @ czy jeszcze nie [emoji23][emoji23]
I przecież mam na myśli tylko czy pójdę jutro na aquaeribic czy mnie zaleje i nie [emoji848]
Podziwiam ludzi, którzy serio sobie opuszczają.

Po prostu zbyt dobrze znamy swoje ciało i nawet gdybyśmy się miały nie wsłuchiwać to i tak wiemy co nastąpi.

Elo [emoji4]
Kawa?
Ja już w pracy [emoji58] dziś wyjątkowo wcześniej [emoji39]za to szybciej wyjdę....

Siwa obstawiona jesteś dobrze-oby w końcu zaskoczyło [emoji6]

Arte uszy do góry... zresetuj się na wyjeździe co byś ze świeżą głową wróciła [emoji4]

Sosenka jak się czujesz ? Mów mi ...

Mania początek cyklu a raczej połowa świadczy o tym że bzykanie będzie ja to nie mam weny ... [emoji58] nic mnie nie przekona... libido na minusie

P.s. Maltusie są najlepsze [emoji39] mój niedługo 4 lata skończy [emoji6]

Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]

To jest normalne Skarbie. Też tak miałam, pewnie każda z Nas. Może by się przydał jakiś urlop?
Wiem wiem, tak się chciałam tylko podzielić swoimi odczuciami [emoji16]
Urlop by się przydał, jak najbardziej tylko ni ma szans teraz. Spoczko za chwile wiosna, będzie można na ogrodzie pawilon rozłożyć, grilla , lezaczek i to mi wystarczy [emoji16]

Anula ja już po kawie, zbieram się, żeby zebrać sie do roboty, za godzinę muszę być a leżę i czytam BB [emoji848]

Elo [emoji4]
Kawa?
Ja już w pracy [emoji58] dziś wyjątkowo wcześniej [emoji39]za to szybciej wyjdę....

Siwa obstawiona jesteś dobrze-oby w końcu zaskoczyło [emoji6]

Arte uszy do góry... zresetuj się na wyjeździe co byś ze świeżą głową wróciła [emoji4]

Sosenka jak się czujesz ? Mów mi ...

Mania początek cyklu a raczej połowa świadczy o tym że bzykanie będzie ja to nie mam weny ... [emoji58] nic mnie nie przekona... libido na minusie

P.s. Maltusie są najlepsze [emoji39] mój niedługo 4 lata skończy [emoji6]

Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]
Ja już po śniadaniu. Mój leci na siłownię, wiec ja chyba zaraz umyję podlogi.

A ja Was pozdrawiam ponownie z Sopotu, równy miesiąc temu tez tu byłam hihi...
Anula czuje się lepiej, powdychalam wczoraj trochę jodku, plamienia ustąpiły, brzuch nie boli... muszę tu częściej przyjeżdżać chyba... ostatnim razem w sumie w walentynki jak tu byłam dowiedziałam się o ciąży ...
teraz czekam aż jakie jajca urosną - taki prezent na Wielkanoc by się przydał

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Super, odpoczywajcie i ładujcie baterie, jutro masz monitoring tak? [emoji4][emoji4]

U mnie wredota przylazła.

A ja Was pozdrawiam ponownie z Sopotu, równy miesiąc temu tez tu byłam hihi...
Anula czuje się lepiej, powdychalam wczoraj trochę jodku, plamienia ustąpiły, brzuch nie boli... muszę tu częściej przyjeżdżać chyba... ostatnim razem w sumie w walentynki jak tu byłam dowiedziałam się o ciąży ...
teraz czekam aż jakie jajca urosną - taki prezent na Wielkanoc by się przydał

Oo super taki wypad, jao jak najbardziej na plus. Korzystajcie i Odpoczywajcie [emoji295][emoji295][emoji295][emoji295][emoji4]

Tak to był w sumie spontaniczny wypad na jedna noc, już wracam do domku
Tak, jutro monitoring ... ale jaj nie czuje tak jak zwykle, może się rozkręci na weekend, a jak nie to miesiąc w plecy znowu

reklama
Co Wy na to dziewczyny? 11 dpo.
Pregnyl czy prawdziwy cień?
e36812ec3c2ef8e689ca60f1b3a4e931.jpg

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry