reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

luska22 - a mogę zapytać kto Cię prowadzi? Bo też jestem z Kielc :) Może uda mi się coś podpowiedzieć :)

To i ja może się tu odezwę parę razy jak będę miała czas - a z tym ostatnio krucho. Staramy się o trzecie. Ten cykl był stracony jako że miałam usuwany polip z macicy i lekarz zabronił przytulanek aż do kontroli - a ta dopiero 17 stycznia... więc skoro dzisiaj @ przylazła to pewnie ten cykl też pójdzie się czesać... W sumie po zabiegu czułam się ok, ale od wczoraj mam ochotę wyrwać sobie wszystko co boli - choć boli to bardzo delikatne określenie. Do tego PCO, niedoczynność tarczycy, ADHD trzustki i nerwica - ale to dzięki moim diablicom ;) Chciałabym mieć trzecie i mąż jest na tak, ale ciągle gdzieś wątpliwości na temat zdrowia mi przechodzą przez głowę. Mąż ma podejście - jak się uda to fajnie, jak nie - to adoptujemy. Żeby kobiety mogły mieć taki prosty tok myślenia :)

reklama
luska22 - a mogę zapytać kto Cię prowadzi? Bo też jestem z Kielc :) Może uda mi się coś podpowiedzieć :)

To i ja może się tu odezwę parę razy jak będę miała czas - a z tym ostatnio krucho. Staramy się o trzecie. Ten cykl był stracony jako że miałam usuwany polip z macicy i lekarz zabronił przytulanek aż do kontroli - a ta dopiero 17 stycznia... więc skoro dzisiaj @ przylazła to pewnie ten cykl też pójdzie się czesać... W sumie po zabiegu czułam się ok, ale od wczoraj mam ochotę wyrwać sobie wszystko co boli - choć boli to bardzo delikatne określenie. Do tego PCO, niedoczynność tarczycy, ADHD trzustki i nerwica - ale to dzięki moim diablicom ;) Chciałabym mieć trzecie i mąż jest na tak, ale ciągle gdzieś wątpliwości na temat zdrowia mi przechodzą przez głowę. Mąż ma podejście - jak się uda to fajnie, jak nie - to adoptujemy. Żeby kobiety mogły mieć taki prosty tok myślenia :)
Witam zatem nowa koleżankę i trzymam kciuki [emoji4][emoji110]

Wonderful w zasadzie to on się po prostu poddał po tym jak przez ponad rok nasze dzieci wałkowały temat młodszego rodzeństwa a ja się gdzieś po drodze dołączyłam :p W sumie to lekko podchodzi pod wymuszenie XD A .. i stwierdził że chce 3-cią córkę bo syn miałby w tym domu przerąbane :p

Wonderful w zasadzie to on się po prostu poddał po tym jak przez ponad rok nasze dzieci wałkowały temat młodszego rodzeństwa a ja się gdzieś po drodze dołączyłam [emoji14] W sumie to lekko podchodzi pod wymuszenie XD A .. i stwierdził że chce 3-cią córkę bo syn miałby w tym domu przerąbane :p
I super. Wymuszenie ale pozytywne il większa rodzinka tym większa radość [emoji16]

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

Moja ginka wrzoskiewicz a chodze do poradni leczenia nieplodosci na prostej dr wojner i zemsta robili mi iui 4 nieudane

Ostatnia edycja:
Ja dzisiaj jestem po hsg. Lewy jajowod całkowicie drożny. Prawy prawdopodobnie przytkany bo doktor musiała wstrzyknąć więcej kontrastu żeby go wypełnił. W rezultacie oba drożne na obrazie rtg. W najbliższy piątek mam usg kontrolne wraz z monitoringiem owu

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Super Arte oby teraz wszystko pięknie ruszyło [emoji3]

Ooo mamy nowe koleżanki [emoji3]

Arte teraz już będzie z górki mówię Ci [emoji8]

Mania,Wonde i u mnie jakoś cykl.trwa podobnie jak u was ...

Już nawet nie licze [emoji847]

Postanowienia na nowy rok są?

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

reklama
Ooo mamy nowe koleżanki [emoji3]

Arte teraz już będzie z górki mówię Ci [emoji8]

Mania,Wonde i u mnie jakoś cykl.trwa podobnie jak u was ...

Już nawet nie licze [emoji847]

Postanowienia na nowy rok są?

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
Oczywiście być Mamą [emoji16]i wszystkim Wam życzę. [emoji6]

Do góry