reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Ooo mamy nowe koleżanki [emoji3]

Arte teraz już będzie z górki mówię Ci [emoji8]

Mania,Wonde i u mnie jakoś cykl.trwa podobnie jak u was ...

Już nawet nie licze [emoji847]

Postanowienia na nowy rok są?

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
Anula jak sie dogadam ze Starym to ciąża.
A jak nie to znajde inne wyzwanie [emoji6][emoji23]

reklama
A co się dzieje ze Starym? Ja nie w temacie chyba.

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom
A zjebal mam Świeta bo zlapal doła jakiegos.
Mam nadzieje ze mu przejdzie [emoji58]
A ja jak zwykle troche za emocjonalnie do tego podeszlam zamiast odpuscic i mamy za soba tydzien cichych dni [emoji58]

A zjebal mam Świeta bo zlapal doła jakiegos.
Mam nadzieje ze mu przejdzie [emoji58]
A ja jak zwykle troche za emocjonalnie do tego podeszlam zamiast odpuscic i mamy za soba tydzien cichych dni [emoji58]
O jej. Oby minęło. Z Nowym Rokiem bez problemów musi być. Wyjaśnijcie sobie co i jak.

A ja wpadam najpierw tutaj...
Życzę Wam oczywiście wymarzonych dwóch kresek na teście ciążowym,dużych brzuchów i cudownych dzieci ....Oby Nowy Rok był lepszy od minionego ,spełnienia wszystkich marzeń,realizacji planów i wytrwałości w postanowieniach ... dużo siły i pokory ,ogromnych pokładów cierpliwości i zrozumienia ... trwającej wiary w lepsze jutro .... Niech się dzieje [emoji7]
P.s i pamiętajcie,że nawet wtedy kiedy nie jest latwo i się nie udaje życie mamy jedno i jeszcze mnóstwo rzeczy do zrobienia [emoji4]
76774d69589087c1960f348ebd871c4e.jpg

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

Wszysytkim staraczkom życzę szybkiego zobaczenia II kresek, przyjemnych i owocnych starań, oby wszystkie złe wyniki się poprawily. Duuuuuuuuzo zdrówka dla każdej, oby przyszły rok był lepszy, pełen uśmiechu, radości, spokoju, niespodzianek. [emoji8][emoji8][emoji483][emoji483][emoji483][emoji513]

reklama
Do góry