reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

ja to jestem ciekawa kiedy na te NFZ mi usg zrobi bo ostatnie miałam w 16tyg :/ ...
a co z tym dzieciaczkiem co się już urodził ok ?
No jeszcze jest zaintubowana ale już się kangurują ....
Ja Ci powiem, że chodzę prywatnie i nic mi to usg nie daje ... dostałam od Niego przez całą ciążę 1 zdjęcie małej, 2 zdjęcia aniołka i 2 zdjęcia szyjki macicy ... 220 zł idzie ...

reklama
Fizycznie w miarę doszłam do siebie, już biegam. Gorzej psychicznie, jedyny plus naszego kryzysu taki że nie muszę dopuszczać go bliżej do siebie. Ceny zaczynają się od 4 tys na kontroli tej po 6 tyg mam nadzieję dowiem się czegoś więcej. Boję się jeszcze czy tam coś w środku nie jest nabrojone. Zobaczymy.

Nessi ale patrz ile już trzymacie się w dwupaku. Nie zamartwiaj się tylko ciesz z tego co już udało się osiągnąć. Twoja ciąża od początku jest wysokiego ryzyka ale trzeba wierzyć w tą małą istotkę. Będzie silna i da radę, jak mamusia [emoji6]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
A to się nie mieści w ramach nfz ? Czy ginekolog coś mówił ?
Prywatnie wiadomo - drogo ... ale jeśli masz cierpieć, to lepiej wydać ...

Funia- kondolencje :-(

Nessi- leż i odpoczywaj , mnie skurcze tez łapały , a Adaś i tak się nie spieszył , niech jeszcze mała grzecznie sobie pomieszka w brzuszku u mamy :), ja tamte ciąże przeszłam bez problemowo , a w tej co wizyta to jakieś rewelacje ale najważniejsze ze dzidziuś zdrowy

Carmen- gratulacje siusiaka !!!!! No i fajnie będzie parka w domu :-)

Dorcia- ale masz upierdliwych tych teści , w ciąży jesteś , zamiast Cię wspierać cieszyć się to Cię wkurzają :-/ja mam to szczęście ze mieszkamy sami bez rodziców :-)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Boże jaka ja się od paru dni z niczym wyrobić nie mogę , myślałam ze jak nie bede musiała myślec o szkole itd to bede mieć więcej czasu , a dupa wszystko idzie mi tak wolno :-/

Teście nie wiedzą,że jestem w ciąży i w ogóle nie spieszy mi się żeby im to ogłosić...siedzę w swojej części i nawet nie wchodzę do nich od niedzieli...NeSSi kochana myślę,że mimo wszystko mała jeszcze nie będzie chciała wyjść :) niestety musisz leżeć i maxymalnie wyciszac skurcze...jeśli nie da rady w domu to w szpitalu będzie Wam lepiej...

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

A to się nie mieści w ramach nfz ? Czy ginekolog coś mówił ?
Prywatnie wiadomo - drogo ... ale jeśli masz cierpieć, to lepiej wydać ...
Nie bo to jest problem estetyczny. Moja położna jak przyszła i to zobaczyła stwierdziła że z tym się nic nie da zrobić, że jestem pokiereszowana i już będę po prostu z takim defektem. Chciała żebym wzięła lusterko i ona mi pokaże gdzie poszło nie tak. Powiedziałam tylko że już to widziałam [emoji19]

Boże jaka ja się od paru dni z niczym wyrobić nie mogę , myślałam ze jak nie bede musiała myślec o szkole itd to bede mieć więcej czasu , a dupa wszystko idzie mi tak wolno :-/

Jak się nie wyrabiasz to zwolnij, wtedy stwierdzisz że wcale nie było tak źle [emoji16]

Dziekuje za wsparcie dziewczyny,tez kiedys slyszalam o teorii ,ze czasem ktos z rodziny musi odejsc zeby ktos mogl sie urodzic,mam nadzieje ,ze Dziadzius czuwa nad nami[emoji4]

@NeSSi trzymaj sie kochana i odpoczywaj duzo a na pewno bedzie dobrze [emoji4]

Dziekuje za wsparcie dziewczyny,tez kiedys slyszalam o teorii ,ze czasem ktos z rodziny musi odejsc zeby ktos mogl sie urodzic,mam nadzieje ,ze Dziadzius czuwa nad nami[emoji4]

@NeSSi trzymaj sie kochana i odpoczywaj duzo a na pewno bedzie dobrze [emoji4]

Ja tak miałam z Lenka ... Październik poronienie - zaczelam brać anty.
Dziadek zmarł 23 grudnia a w styczniu zaszlam w ciąże ....
A teraz pół roku przed moim zajściem zmarł drugi dziadek .
Będzie czuwał nad Wami [emoji8]
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 27t1d [emoji594]

reklama
No jeszcze jest zaintubowana ale już się kangurują ....
Ja Ci powiem, że chodzę prywatnie i nic mi to usg nie daje ... dostałam od Niego przez całą ciążę 1 zdjęcie małej, 2 zdjęcia aniołka i 2 zdjęcia szyjki macicy ... 220 zł idzie ...

Ty a wiesz, ze ja ani jednego zdjęcia od mojego gina nie mam. Robił i se pochował dla siebie
Następnym razem mu powiem ze chce bo Kuzwa 100€ to niemało

16udqqmz5v3uqon5.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

Do góry