reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Carmen a to prawda, ze Włosi lubią blondynki? [emoji4][emoji4][emoji38]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 26t6d [emoji594]

reklama
Lubią blondynki
Lubiaaaaaa i to bardzo [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
I kochają nasza blada cerę

16udqqmz5v3uqon5.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

Lubią blondynki
Lubiaaaaaa i to bardzo [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
I kochają nasza blada cerę

16udqqmz5v3uqon5.png

To wypisz, wymaluj dla Włocha idealna jestem [emoji23] następnym razem jak moj sie spakuje, to mu wypieprze walizkę i lecę do Ciebie [emoji16][emoji38]

To wypisz, wymaluj dla Włocha idealna jestem [emoji23] następnym razem jak moj sie spakuje, to mu wypieprze walizkę i lecę do Ciebie [emoji16][emoji38]

Dobra , spoko [emoji23][emoji23][emoji23]

Co złego to nie ja [emoji23]

16udqqmz5v3uqon5.png

Rozmawialam z mama, byla w szoku. Powiedziala zebym sie nie martwila ona wszystko z rodzina zalatwi. Nawet chciala do niego zadzwonic, ale ja odwiodlam od tego pomyslu.
Czuje sie teraz jak jakas 15latka za ktora mama zalatwia sprawy[emoji26]
Pisalam tez z moim bratem z ktorym mam najlepszy kontakt, ten który sie zeni po mnie...mowil ze przyjedzie i mnie do siebie zabierze, ale ja chyba nie chce jechac. Oni teraz sami sie przygotowuja do slubu, i mam na to patrzec[emoji26] nie chce zeby mnie ktos ogladal w takim stanie.
Z checia bym zmienila nr telefonu, ale mam na umowe, i nie wiem czy tak sie da zmienic. Moze to troche szczeniackie od razu nr zmieniać, ale nie chce z nim utrzymywac kontaktu, i zaluje ze dzis do niego napisalam.
Strasznie boli mnie glowa, tak mi niedobrze, ale to chyba z glodu. Zaraz spróbuję cos wcisnąć w siebie, wezme proszki i pojde spac. Mam nadzieje że szybko zasne. Juz chce aby ten dzien sie skonczyl, choc nie ukrywam ze boje sie kolejnego.
Dziekuje ze jestescie, kazdej z osobna, i za okazane wsparcie.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
I dobrze kochana odpocznij

Rozmawialam z mama, byla w szoku. Powiedziala zebym sie nie martwila ona wszystko z rodzina zalatwi. Nawet chciala do niego zadzwonic, ale ja odwiodlam od tego pomyslu.
Pisalam tez z moim bratem z ktorym mam najlepszy kontakt, ten który sie zeni po mnie...mowil ze przyjedzie i mnie do siebie zabierze, ale ja chyba nie chce jechac. Oni teraz sami sie przygotowuja do slubu, i mam na to patrzec[emoji26] nie chce zeby mnie ktos ogladal w takim stanie.
Z checia bym zmienila nr telefonu, ale mam na umowe, i nie wiem czy tak sie da zmienic. Moze to troche szczeniackie od razu nr zmieniać, ale nie chce z nim utrzymywac kontaktu, i zaluje ze dzis do niego napisalam.
Strasznie boli mnie glowa, tak mi niedobrze, ale to chyba z glodu. Zaraz spróbuję cos wcisnąć w siebie, wezme proszki i pojde spac. Mam nadzieje że szybko zasne. Juz chce aby ten dzien sie skonczyl, choc nie ukrywam ze boje sie kolejnego.

Po prostu jesteś w takim stanie teraz, ze potrzebujesz wsparcia i pomocy bliskich, wiec mama zrobi to za Ciebie, każdy to zrozumie. Zostałaś oszukana i skrzywdzona [emoji20]
Zobaczysz, ze z każdym dniem bedzie lepiej. Naprawdę trafisz na lepszego, prawdziwego mężczyznę.

Kochana nawet nie wiem jak Ci pomóc :( mama to najbliższa Ci osoba której możesz się wygadać,wyplakac...kochana pozbierasz się szybciej niż myślisz,bo jesteś silna babka ...zrobisz to dla siebie,żeby walczyć o własne szczęście :) a teraz połóż się i chociaż spróbuj zasnąć :) przytulam mocno :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nuria nie ma nic złego w tym że mama to za Ciebie załatwi
Takiego wsparcia teraz potrzebujesz

Trzymaj się dzielnie, dasz radę [emoji8]

"Na najważniejszych skrzyżowaniach życiowych nie stoją żadne drogowskazy "

Do góry