reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Nuria a szczoteczkę do zębów zabrał?! Jak nie, to kibel sobie nią wyszoruj i mu oddaj [emoji16]

reklama
Nuria z niego zimny drań - badz Zimna suka

Moj brat to by mu jeszcze najebal do dupy [emoji36][emoji36]
To ci ch*j
Mieszkał u ciebie i taką czelność miał
Aż mnie trzęsie ze złości
Agnes słuchaj , ty jedz do Nurii bo wy blisko siebie mieszkacie i go wyzwij za Nas wszystkie

Nuria pamiętaj : Fortuna kołem sie toczy
A jak to mówią Włosi : prędzej czy pózniej co zostało zle zrobione przez nas - wraca
Także on za swoje zapłaci razem z mamuśka
Pan Bóg nieruchliwy ale sprawiedliwy

Poznasz tego co Cię będzie szanował, z sercem utrzymywał i z którym będziesz miała Kochana Cudowne Dziecko
Nie jesteście sobie przeznaczeni i tak jak Mania pisze tam za rogiem jest Ktoś kto Cię pokocha taką- jaką jesteś

Ty ino wpadaj do mnie na wakacje a na Facebooku jebnij posta ze na odhamienie najlepsze wczasy . Niech go gryzie w dupę z zazdrości !!!!!

16udqqmz5v3uqon5.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

Nuria z niego zimny drań - badz Zimna suka

Moj brat to by mu jeszcze najebal do dupy [emoji36][emoji36]
To ci ch*j
Mieszkał u ciebie i taką czelność miał
Aż mnie trzęsie ze złości
Agnes słuchaj , ty jedz do Nurii bo wy blisko siebie mieszkacie i go wyzwij za Nas wszystkie

Nuria pamiętaj : Fortuna kołem sie toczy
A jak to mówią Włosi : prędzej czy pózniej co zostało zle zrobione przez nas - wraca
Także on za swoje zapłaci razem z mamuśka
Pan Bóg nieruchliwy ale sprawiedliwy

Poznasz tego co Cię będzie szanował, z sercem utrzymywał i z którym będziesz miała Kochana Cudowne Dziecko
Nie jesteście sobie przeznaczeni i tak jak Mania pisze tam za rogiem jest Ktoś kto Cię pokocha taką- jaką jesteś

Ty ino wpadaj do mnie na wakacje a na Facebooku jebnij posta ze na odhamienie najlepsze wczasy . Niech go gryzie w dupę z zazdrości !!!!!

16udqqmz5v3uqon5.png

Carmen akurat Nuria mieszka na drugim końcu polski ode mnie [emoji20][emoji20][emoji20]
Ale by go strzeliło jakby zobaczył sexi fotki z gorących Włoch [emoji38][emoji38][emoji38] już to czuje [emoji1]

Ja bym wypieprzyła te meble na dwór ... chociażby po to by nie przywoływały wspomnień ...
Zabrał obrączkę ? To swoją dolę wziął, ty sprzedaj TV i konsolę w ramach zapłaty za mieszkanie ...lub za suknię i inne przygotowania - zakończone nie z Twojej winy.
Nic mu nie jesteś winna...
I proszę - chociaż wiem, że to trudne - nie pisz do niego. Zablokuj jego numer ...Nie pokazuj że Ci zależy,
Kręcę nosem - no nawet szarlatan nie odszedł by z dnia na dzień ...może ma jakąś babę ?

Carmen akurat Nuria mieszka na drugim końcu polski ode mnie [emoji20][emoji20][emoji20]
Ale by go strzeliło jakby zobaczył sexi fotki z gorących Włoch [emoji38][emoji38][emoji38] już to czuje [emoji1]

A mam fajnych kolegów singli
I szukają żony Polki [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
I niech go strzela[emoji13]

A ja myślałam ze wy blisko siebie bo Nuria kiedyś pisała ze zna jakaś tam drogę która ty przejeżdżałas..

16udqqmz5v3uqon5.png

A mam fajnych kolegów singli
I szukają żony Polki [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
I niech go strzela[emoji13]

A ja myślałam ze wy blisko siebie bo Nuria kiedyś pisała ze zna jakaś tam drogę która ty przejeżdżałas..

16udqqmz5v3uqon5.png

A to nie Nuria. Była jeszcze jakas dziewczyna o nicku na N niunas czy cos takiego [emoji12]
Żony Polki chcą?! To ja lecę [emoji1][emoji1][emoji1]

Ja bym wypieprzyła te meble na dwór ... chociażby po to by nie przywoływały wspomnień ...
Zabrał obrączkę ? To swoją dolę wziął, ty sprzedaj TV i konsolę w ramach zapłaty za mieszkanie ...lub za suknię i inne przygotowania - zakończone nie z Twojej winy.
Nic mu nie jesteś winna...
I proszę - chociaż wiem, że to trudne - nie pisz do niego. Zablokuj jego numer ...Nie pokazuj że Ci zależy,
Kręcę nosem - no nawet szarlatan nie odszedł by z dnia na dzień ...może ma jakąś babę ?

Wlasnie tez pomyślałam, ze albo gówniarz sie wystraszył albo kogos ma. Ale co by nie było to już niczego nie zmienia.
Nuria wiem, ze go kochasz i przyjęłabys go gdyby wrócił, ale proszę Cie, wykaż sie szacunkiem do siebie i olej go, niech spier.... [emoji58]

reklama
Agnes
Nie rozwalaj małżeństwa [emoji23][emoji23]
Ale jak któraś zainteresowana to zapraszam[emoji6]
Żarty żartami ale Włosi kochają Polki bo są wierne, dobre i kochające i umieją gotować
Mój zawsze mówi, ze na Włoszkę flondre by mnie nigdy nie zamienił

16udqqmz5v3uqon5.png

Do góry