reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Pamiętajcie : Najlepszą zemsta jest ATAK [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Trzeba gnoja zaatakować w specjalny sposób, jebnij playem z okna w niego

Ja jestem spokojna ale jakby ktoś mnie tak urządził to bym po prostu sie zemściła [emoji13][emoji86][emoji86]

16udqqmz5v3uqon5.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

reklama
Nuria i dobrze wystaw wszystko na przedpokoj niech ten ktos to zabierze i niech spierdziela razem z tymi jego gratami.Przynajmniej nie musisz na gnoja juz patrzec.

A kasa? jak wiedzial dupek jeden co planuje mogl mie wkladac w mieszkanie teraz niechaj sie buja.Sorry ale wstydu nie ma piszac takie smsy...w zasadzie buraki wstydu nie maja a on do takowych nalezy w 100%

Uuu biedny garniak [emoji23] teraz burak bedzie pachnial kokosem [emoji23][emoji23][emoji23]

Carmen juz poloweczka.Ale zlecialo

Nuria niech Twoj Tata podsumuje ile powinien wziac za remont ktory robil.Przeciez on tez w tym mieszkaniu mieszkal.Wcale nie krotko.Podsumuj ile Twoi rodzice pieniedzy Wam dawali.Niech sepod tym podpisza Ty to podlicz i wyslij mu mmsem.No co za kretyn skonczony...mieszkac fsjnie bylo a jak przychodzi co do czego przez jego poj**ana decyzje nawet rozstac sie z godnoscia nie potrafi?Ni cholery bym mu tych rzeczy nie oddala dopoki nie doszlibyscie do porozumienia z pieniedzmi.

Nuria moje rady ... zajmij się pierdołami (sprzątanie), i większymi sprawami (pisanie pracy), jak masz doła i nachodzą Cię myśli o nim - napisz sobie jego wszystkie wady i złośliwości jakie od niego dostałaś. Czytaj za każdym razem, gdy tęsknisz - złość jest lepsza jak tęsknota. Z czasem dostrzeżemy więcej wad niż zalet - w końcu nikt nie jest idealny! Ale miłość idealizuje! I my ślepo za tym ideałem podążamy. Zatem - odwracamy tok myślenia na inne tory. Rozmawiaj dużo z mamą - jeśli się nie wstydzisz uzewnętrzniać - nikt Cię bardziej nie zrozumie jak matka - ona też będzie w nim teraz szukać wad - bo skrzywdził jej dziecko ..będzie Twoim sprzymierzeńcem. Staraj się unikać kontaktu telefonicznego i przez FB- staraj się nie interesować - co się z Nim dzieje (chociaż wiem, że to trudne). Ale z etapu żalu trzeba przejść do etapu złości - od tego już droga prosta do pogodzenia się z sytuacją. Nie słuchaj sentymentalnej muzyki - przywołuje bolesne wspomnienia i uczucie pustki. Walnij sobie jakiegoś rocka CZY OBEJRZYJ KOMEDIĘ.... idź na basen - spotkaj się ze swoimi znajomymi (rozmowa pomaga), może jakiś fitness ? Albo zacznij biegać ? Dasz radę niunia ...:tak: Natura już Nas tak stworzyła, że adaptujemy się nawet do najbardziej stresujących sytuacji w naszym życiu ...z drugiej strony ... to tylko facet ...
upload_2017-7-3_10-10-23.jpeg

Załączniki

• upload_2017-7-3_10-10-23.jpeg
    upload_2017-7-3_10-10-23.jpeg
    8,3 KB · Wyświetleń: 518
Moze i nie oddam, bo moj brat nie chcial mu tego zawiesc.
Sprzedam i bede miala troche kasy

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Niunia a nie może np. Twój tata do niego zadzwonić i powiedzieć mu na spokojnie ? Rozchodzicie się ? Ok bywa - ale rozliczyć się trzeba sprawiedliwie ...mieszkałeś u Nas itp./

Nessi moj tato jescze nic nie wie. Wie tylko moja mama, mlodszy brat i ten brat co sie po nas mial zenic, ale on daleko mieszka, znajac go jakby byl na miejscu juz dawno by mu nakopal do dupy. Jak nie odda mi reszty kasy powiem tacie, niech on to zalatwi.
Zastanawiam sie czy nie zadzwonic do ojca tego dupka i mu powiedziec ze jego synus zwyczajnie mnie okradl bo tak sie nie robi

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Dzwon i wyżal sie ze cię okradł !!!!!!!
A co bedzie teraz sie kutasi£ na lewo i prawo za twoje pieniądze [emoji34][emoji34][emoji34][emoji34][emoji34][emoji34][emoji34][emoji34][emoji34][emoji34][emoji34][emoji34][emoji34][emoji34][emoji34][emoji34]

16udqqmz5v3uqon5.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

reklama
Do góry