reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Kiedyś kobiety w ciąży zapieprzaly jak szalone,a teraz to nic nie wolno...głupi karton z zabawkami mi odwalil taka maniane...szok :/

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U Nas już pierwszy wcześniak z 28 tygodnia ... czas się do porodu szykować ..za tydzień zaczynam 8 miesiąc ....
Tęczowa a Ty jak tam ?

U Nas już pierwszy wcześniak z 28 tygodnia ... czas się do porodu szykować ..za tydzień zaczynam 8 miesiąc ....
Tęczowa a Ty jak tam ?
NeSSi zaciskaj nogi :) chociaż doczekać się nie mogę zdjęcia Twojej córci :) niech jeszcze Cię pokopie w zebra :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Aschlee spóźnione i dla Ciebie !!![emoji320][emoji322][emoji8]

Majka fajna Malutka , cala do schrupania i wycalowania.

Nie wiem co jeszcze komu miałam odpisać ??......
Aha Mania smerfuj sie tam dobrze w kinie [emoji23][emoji23]

My dziś rano pojechaliśmy po piekarnik bo przy starym drzwiczki sie popsuły i dwa razy spadły mi na nogę tak, ze aż stopa mnie bolała i spuchło i chodzić nie mogłam....a ten piekarnik ciężki był (same drzwiczki z 6 kilo ważyły )
Teraz mogę spokojnie gotować i nie bać sie, ze coś mi na girke spadnie [emoji23][emoji23]
Miłej soboty dziewuszki !!
Ja idę w kime [emoji12][emoji12]

16udqqmz5v3uqon5.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

Aschlee spóźnione i dla Ciebie !!![emoji320][emoji322][emoji8]

Majka fajna Malutka , cala do schrupania i wycalowania.

Nie wiem co jeszcze komu miałam odpisać ??......
Aha Mania smerfuj sie tam dobrze w kinie [emoji23][emoji23]

My dziś rano pojechaliśmy po piekarnik bo przy starym drzwiczki sie popsuły i dwa razy spadły mi na nogę tak, ze aż stopa mnie bolała i spuchło i chodzić nie mogłam....a ten piekarnik ciężki był (same drzwiczki z 6 kilo ważyły )
Teraz mogę spokojnie gotować i nie bać sie, ze coś mi na girke spadnie [emoji23][emoji23]
Miłej soboty dziewuszki !!
Ja idę w kime [emoji12][emoji12]

16udqqmz5v3uqon5.png

Ooo kupowalaś sam piekarnik czy całą kuchenkę?

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Lusia tsh to bym się jakoś bardzo nie przyjmowała bo to naturalne, że skacze. Jakbyś tego samego dnia zrobiła dwa badania to wynik wyszedłby każdy z inną wartością. Laparoskopia na pewno nie zaszkodzi. Po tylu nieudanych próbach iui to twój gin nie powinien robić problemów ze skierowaniem.
Dlatego musze zajac sie soba moze podejdziemy do iui na jesieni

Majka sam piekarnik wymieniliśmy bo mamy ten wciskany, a góra dobra była.

Chciałam Amica integra ale tutaj ich nie ma :/ wiec mam Electrolux'a ( oczywiście z wentylka i grillem) i co fajne mam osobny program do pizzy wiec już sie nie mogę doczekać jak go wypróbuje.

Dziś pół godziny go wypalalam bo kurde śmierdzi jak jest nowy. Chyba z jeszcze raz to powtórzę , żebyśmy nie poumierali hahaha

16udqqmz5v3uqon5.png

Majka sam piekarnik wymieniliśmy bo mamy ten wciskany, a góra dobra była.

Chciałam Amica integra ale tutaj ich nie ma :/ wiec mam Electrolux'a ( oczywiście z wentylka i grillem) i co fajne mam osobny program do pizzy wiec już sie nie mogę doczekać jak go wypróbuje.

Dziś pół godziny go wypalalam bo kurde śmierdzi jak jest nowy. Chyba z jeszcze raz to powtórzę , żebyśmy nie poumierali hahaha

16udqqmz5v3uqon5.png

Moj piekarnik smierdzial pol roku

reklama
Do góry