Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O masakra, leż w łóżku jak możesz i się relaksujA ja umieram doslownie tak boli ta @ wredna i cholerna nie moglam spac nie moge nawet chodzic masakra
100 lat, grzecznych dzieciaczków i męża [emoji23]Hejka:-)
Wonderful wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. Spełnienia marzeń kochana! Tort na pewno pycha...aż mi ślinka cieknie! Ps. Też miałam wczoraj urodziny he he ale zbieg okoliczności:-)
Lusia szkoda:-( a miałam taka nadzieje, ze się wam w końcu udało. Nadejdzie ten dzień kiedy i ty utulisz swoje dziecko zobaczysz.
Carmen super pasemka. Ja uwielbiam pasemka ale mam już całkiem długie włosy i strasznie długo musiałabym siedzieć i fryzjera żeby je zrobić. Też ostatnio farbowałam włosy:-) zrobię fotkę jak będę u rodziców na wsi bo tam mają super lustro.
Agnesis z facetami ciężko a bez nich jeszcze gorzej. Ja się też ostatnio z moim pocięłam ale już jest dobrze. To normalne, że raz mamy wzloty a raz upadki w związku.
Arte wow! Ale odważna fryzurka! Suuuper. Ja w tamtym roku chciałam truskawkowy blond czyli taki lekko różowy odcień ale oczywiście mi nie wyszło...już chyba więcej nie będę ryzykować. Moje włosy są takie, że czego bym nie zrobiła to prawie zawsze wyjdzie mi rudy kolor.
Rene, Nati, Majka co tam u maluszków?
Jaka fajna Kruszyna100 lat, grzecznych dzieciaczków i męża [emoji23]
U nas jakiś kryzys, mała trochę daje w kość i jeszcze remont mają na dole. Ile można wiercić?
Pozdrawiamy!
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Śliczny słodziaczek [emoji7][emoji7][emoji7]100 lat, grzecznych dzieciaczków i męża [emoji23]
U nas jakiś kryzys, mała trochę daje w kość i jeszcze remont mają na dole. Ile można wiercić?
Pozdrawiamy!
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom