reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Dziękuję za życzenia:-)

Funia narazie nie będę kombinowała bo tydzień temu farbowałam włosy i właśnie miałam lekko rozjaśniane. Nawet mi się podoba jak to wyszło.

Majka ale słodzinka malutka. No kto by pomyślał, że w tych naszych maluszkach takie chochliki siedzą czasami he he

Mania ja uwielbiam takie bajki:-) na pewno będziesz się dobrze bawić zobaczysz.

Lusia współczuję. Też miałam takie bolesne okresy zawsze. Mnie ciepła kąpiel pomagała troszkę

Aschlee ale fajnie ha ha ha. We trzy miałyśmy urodziny jednego dnia:-) najlepsze życzenia

Ostatnia edycja:
O masakra, leż w łóżku jak możesz i się relaksuj :)
Nie mam sily ogarnelam to co musialam a m robi obiad.
Lusia biedna :( mnie tez to pewno na dniach czeka.A no u mnie 5cs sie konczy zaraz pewno 6 zaczne.

Dzis na kacu po wczorajszych urodzinach tylko aie modle zeby dziewczyny nie wydawaly glosnych i piskliwych dzwiekow bo mi glowe rozsadzi.
Ja juz nie licze pojde we wtorek do lekarza z poradni leczenia nieplodnosci i poprosze o skierowanie na laparoskopie potem zobacze co dalej w czwartek mam endo wiec bede miala duzo badan

Aschlee a wiec i dla Ciebie sto lat i spełnienia marzeń [emoji1][emoji8]
Dorcia normalnie powinien Ci ktoś do tylka nakopać. Masz nie dźwigać. Leż i odpoczywaj dzis, a jak ból nie da Ci żyć to na IP moze jedz.
U nas zrobiło sie wręcz zimno, ale to i lepiej [emoji12][emoji38]

Witajcie

Wszystkim jubilatkom wszysykiego naj najlepszego
Spełnienia wszystkich marzeń, tych wypowiedzianych głośno i tych nie wypowiedzianych wcale [emoji253][emoji253][emoji253][emoji253][emoji253][emoji253]

U mnie dni płodne się zbliżają [emoji16]
Na szczęście dziś czuje się już dużo lepiej, ale coś mąż marudzi że go gardło boli [emoji52]

U nas dziś pogoda do bani, zimno i wieje jak na dworcu w Kielcach [emoji12][emoji12][emoji12]

Idę z Młodą na 16 do kina, uwaga, na .....Smerfy [emoji23][emoji23][emoji23]

"Na najważniejszych skrzyżowaniach życiowych nie stoją żadne drogowskazy "
W kielcach zawsze wieje u nas to norma

Lusia a może warto się skupić na mężu też i zbadać znowu jego nasienie. Pewnie tu jest problem większy bo skoro jajowody masz drożne, owu występuje, tsh już w normie a tyle czasu ciąży nie ma to pewnie plemniki marne. U mojego tak było niestety i wystarczyły 3 miesiące z profertilem i się udało.

U mnie też dziś zimno i bardzo dobrze:-)

Lusia a może warto się skupić na mężu też i zbadać znowu jego nasienie. Pewnie tu jest problem większy bo skoro jajowody masz drożne, owu występuje, tsh już w normie a tyle czasu ciąży nie ma to pewnie plemniki marne. U mojego tak było niestety i wystarczyły 3 miesiące z profertilem i się udało.

U mnie też dziś zimno i bardzo dobrze:-)
Jego wyniki sie poprawily gorzej u mnie tsh skacze moja owulka bez lekow to katastrofa drozne ale ze zrostami jajowody nie mam hormonow w normie dlatego ide do endo mam problem z okresami sa za krotkie bolesne wiec dlatego laparoskopia wchodzi w gre

reklama
Lusia tsh to bym się jakoś bardzo nie przyjmowała bo to naturalne, że skacze. Jakbyś tego samego dnia zrobiła dwa badania to wynik wyszedłby każdy z inną wartością. Laparoskopia na pewno nie zaszkodzi. Po tylu nieudanych próbach iui to twój gin nie powinien robić problemów ze skierowaniem.

Do góry