reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Nuria stanowczo nie [emoji12] leżę i przysypiam co chwile. Nie wiem kiedy ja sie w końcu wyspie [emoji23]

reklama
Dziewczyny mam mega pecha. Dziś piękny pęcherzyk 22mm i endometrium 10mm, dziś będzie podany zastrzyk z ovitrelle a mój mi mówi że chyba jakiegoś grzybka złapał :-S no masakra a miało być staranie... Na razie leczymy się clotrimazolum a ja dodatkowo mam laktovaginal i tantum rosa czy jakoś tak. Muszę się ratować

Jak nie urok to sraczka [emoji35] [emoji35] [emoji24] [emoji24]

"Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące..."

Dziewczyny mam mega pecha. Dziś piękny pęcherzyk 22mm i endometrium 10mm, dziś będzie podany zastrzyk z ovitrelle a mój mi mówi że chyba jakiegoś grzybka złapał :-S no masakra a miało być staranie... Na razie leczymy się clotrimazolum a ja dodatkowo mam laktovaginal i tantum rosa czy jakoś tak. Muszę się ratować

Jak nie urok to sraczka [emoji35] [emoji35] [emoji24] [emoji24]

"Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące..."
O matko faktycznie macie pecha [emoji17]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Arte moze spróbujcie tak ze najpierw pomozesz mezowi troche reka a dopiero gdy bedzie blizej wytrysku wejdzie w Ciebie? Pamietam ze jak moj mial, to nie bylo opcji zeby byl seks bo go pieklo, a jak probowal we mnie wejsc to juz calkiem lipa byla[emoji53] znam ten bol, bo tez mielismy z tym problem akurat w dni płodne.
Sory ze tak doslownie napisalam, ale nie wiedziałam jakto ujac w slowa

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Mąż mówi że go nie boli tylko swędzi i wyszły mu kropki czerwone. Od razu jak to powiedział pojechaliśmy do polskiego sklepu po masc bo tylko to mi przyszło do głowy. A apteki holenderskie nie czynne w weekend [emoji21]

Jakoś poradzimy sobie. Na razie podał mi zastrzyk i czekamy do jutra. A mieliśmy zamiar w tym podejściu kilka dni działać eh. Zobaczymy jak to będzie. A wszystko przez przytulanki sobotnie eh :-(

Arte spokojnie, clotrimazol na pewno pomoże. Maz zaciśnie zęby i zapoda żołnierzyki [emoji16] trzymam kciuki. Wierze, że to Wasz czas [emoji8]

Nuria dosłowność czasem jest potrzebna. Jak człowiek walczy, to orze jak może [emoji12][emoji6]

Arte spokojnie, clotrimazol na pewno pomoże. Maz zaciśnie zęby i zapoda żołnierzyki [emoji16] trzymam kciuki. Wierze, że to Wasz czas [emoji8]

Nuria dosłowność czasem jest potrzebna. Jak człowiek walczy, to orze jak może [emoji12][emoji6]

Dziewczyny Wy też się zaczynacie bardziej pocić ?
Ja niestety poce sie jak prosiak, nie tyle co na twarzy ale pod pachami to masakra, cycki stykają mi się z brzuchem i jak siedzę to musze się podcierać ahahha tak mi pod nimi gorąco. Dzis rano akurat wyczytalam ze w 5 i 6 miesiącu szaleją nadal hormony i wzrasta ilość krwi dlatego tez tak się dzieje. Ja oprocz tego mam caly czas bardzo, bardzo często krwotoki z nosa , ostatnio tak mi leciało ze aż w panikę wpadłam.

reklama
Hej bylam wczoraj na nocy swietojanskiej grala farna wiec fajnie bylo a ja umieram alergia daje mi popalic do tego jajniki i podbrzusze boli juz 4 dzien a okresu brak

Do góry