Wonderful
Fanka BB :)
Piękny brzuszek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Piękny brzuszek
O masakra przykre to. Że się nie zainteresuje, nie pomoże. Niestety wielu ludzi jest materialistamiCarmen Ty masz problem z teściową a ja ze swoja matką ...Tyle, że ona ma 1 wnuka i ma go w dupie ..
Tak wiele jej pomogłam, tyle spraw załatwiałam za nią ...nawet odkręcanie głupiej umowy którą podpisała z podszywającą się pod energię firmą ,,,zakup mieszkania, znalezienie go w mojej lokalizacji ..wożenie na zakupy i do lekarza po 100 km. Obiecała, że dołoży mi do wózka, a jak byłyśmy w sklepie to dupę odkręciła i powiedziała, że zaczeka na dole Spoko ...stać mnie Ale po co obiecuje ? To samo któregoś dnia, ''Zosia chodź na zakupy do dziecięcego'' - pomyślałam dobra mamo, to idziemy. Wzięła koszyk, pokręciła się i nic nie kupiła. Zrobiła mi jeszcze awanturę o zakup czapki bez troczków ? Widzisz to ? To jej powiedziałam ...płacisz ? Nie ? To ja wybieram co chcę Oczywiście chciała tylko towarzystwa by kupić sobie po trasie matę pod nogi do ogródka i miskę dla kota
Teraz nie rozmawiamy już tydzień czasu ...bo wymyśliła sobie nową kosiarkę i oczywiście szukała idiotów by ją zawieźli i przywieźli .i jeszcze skosili - ''bo łona nie umie''.
Wykręciłam się na (__)___) i tyle .. 10 m2 trawnika i ona musi mieć na kółkach bo ręczną nie umie.
Boli mnie, że rozpierdziela pieniądze ze sprzedaży mieszkania i się nawet nie zapyta czy Nam coś pomóc - ale jak to ? Przecież Nas stać na wszystko - ciągle od niej to słyszę
Dziecku na dzień dziecka kupiła lizaka i przyniosła stare ciastka których nie dała rady zjeść .....
Ot w dumie się jej po przeprowadzce poprzestawiało coś.
Chciałam dobrze ... namówiłam ją na sprzedaż mieszkania jako, że pogniewała się śmiertelnie z moim bratem. Jak chorowała to nie miał jej kto zakupów nawet zrobić. O batalii z blokersami i o czynszu jaki płaciła za wielkie mieszkanie ledwo łącząc koniec z końcem nie wspomnę. Teraz odwaliła chałupę na wysoki standard ... poczuła gotówkę - czynsz psi ... więc wielka Pani
Ostatni tekst do mojego syna jak poczęstowała go 2 cukierkami ? ''' Nie żryj tyle tak ,łapczywie'' Fajna babcia nie ?
Wiesz, problem w tym, że ona nigdy taka nie była. Żyła za 400 zł miesięcznie od renty do renty. Nigdy nie chciała od Nas pomocy, chociaż często jej pomagaliśmy ..O masakra przykre to. Że się nie zainteresuje, nie pomoże. Niestety wielu ludzi jest materialistami
A rozmawiałaś z Nią o tym?Wiesz, problem w tym, że ona nigdy taka nie była. Żyła za 400 zł miesięcznie od renty do renty. Nigdy nie chciała od Nas pomocy, chociaż często jej pomagaliśmy ..
Nie wiem co jej teraz odbiło ... nie poznaję jej. W ogóle jej zachowanie jest skandaliczne - jak nie ona.
Tak, twierdzi, że wymyślam ...szukam problemów tam, gdzie ich nie ma. Absolutnie nie dostrzega zmian w swoim zachowaniu.A rozmawiałaś z Nią o tym?
Masakra, może faktycznie takie odcięcie się od Niej coś da, może zrozumie, że zostanie sama.Tak, twierdzi, że wymyślam ...szukam problemów tam, gdzie ich nie ma. Absolutnie nie dostrzega zmian w swoim zachowaniu.
Carmen - piękny brzuszek
Nie mam testu i nie zamierzam go kupowac pojawi sie juz to czujeSiknij sobie
Nie i nie robie zrobie bete jak do 3 sie nie pojawiJa to się cała pocę, ręce, stopy, pod cyckami -dramat :/ A twarz jak na złość mam suchą jak ściółka w lesie w upalne dni. Najgorsze są jednak uderzenia gorąca ...mógłby człowiek wtedy skórę dosłownie zdjąć bo ma wrażenie, że nosi futro ...
4 x dziennie prysznic , wieczorem przed snem jeszcze nogi w zimnej wodzie moczę bo obrzęki spać nie dają ...ehh..jeszcze tylko trochę.
Carmen, mówisz krwotoki z nosa ? współczuję ...:/
Lusia a testa roiłaś ?