Siknij sobieHej bylam wczoraj na nocy swietojanskiej grala farna wiec fajnie bylo a ja umieram alergia daje mi popalic do tego jajniki i podbrzusze boli juz 4 dzien a okresu brak
reklama
NeSSi
Moderatorka
Ja to się cała pocę, ręce, stopy, pod cyckami -dramat :/ A twarz jak na złość mam suchą jak ściółka w lesie w upalne dni. Najgorsze są jednak uderzenia gorąca ...mógłby człowiek wtedy skórę dosłownie zdjąć bo ma wrażenie, że nosi futro ...Ja niestety poce sie jak prosiak, nie tyle co na twarzy ale pod pachami to masakra, cycki stykają mi się z brzuchem i jak siedzę to musze się podcierać ahahha tak mi pod nimi gorąco. Dzis rano akurat wyczytalam ze w 5 i 6 miesiącu szaleją nadal hormony i wzrasta ilość krwi dlatego tez tak się dzieje. Ja oprocz tego mam caly czas bardzo, bardzo często krwotoki z nosa , ostatnio tak mi leciało ze aż w panikę wpadłam.
4 x dziennie prysznic , wieczorem przed snem jeszcze nogi w zimnej wodzie moczę bo obrzęki spać nie dają ...ehh..jeszcze tylko trochę.
Carmen, mówisz krwotoki z nosa ? współczuję ...:/
Lusia a testa roiłaś ?
Ja sprawdzałam na allegro jakie mają wymiary te do kupienia ale wypełnienie dałam za cienkie, nie był zbyt wygodny w użytkowaniu używam go jeszcze do wznoszenia małej do wózka. I mogłam dać dłuższe paski żepy co by była jakaś regulacja.majka_km6 Ty szyłaś rożek ...ile materiału trzeba ? Masz jakiś wykrój ze strony www ? Zostało mi trochę materiał bawełnianego i minky i myślę co by nie dokupić wypełnienia i szczelić z jeden
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
NeSSi
Moderatorka
Dziękuję ..zaraz popatrzę .Ja sprawdzałam na allegro jakie mają wymiary te do kupienia ale wypełnienie dałam za cienkie, nie był zbyt wygodny w użytkowaniu używam go jeszcze do wznoszenia małej do wózka. I mogłam dać dłuższe paski żepy co by była jakaś regulacja.
Lepiej wszyć rzepy czy wstążki ? Co tam wszyłaś ?
Ja miałam żepy ale one są do dupy wydaje mi się że lepsze wstążki. Ja nie wzięłam też pod uwagę tego że dziecko jest tak malutkie a w tym rożku musi być mocno ściśnięte. Przydałby się materiałowe taśmy do wiązania.Dziękuję ..zaraz popatrzę .
Lepiej wszyć rzepy czy wstążki ? Co tam wszyłaś ?
Carmen24
Fanka BB :)
Tak,
Ja to się cała pocę, ręce, stopy, pod cyckami -dramat :/ A twarz jak na złość mam suchą jak ściółka w lesie w upalne dni. Najgorsze są jednak uderzenia gorąca ...mógłby człowiek wtedy skórę dosłownie zdjąć bo ma wrażenie, że nosi futro ...
4 x dziennie prysznic , wieczorem przed snem jeszcze nogi w zimnej wodzie moczę bo obrzęki spać nie dają ...ehh..jeszcze tylko trochę.
Carmen, mówisz krwotoki z nosa ?
Tak,często gęsto je mam ..z mala tez je miałam ale częściej w nocy bo może za suche bylo powietrze..teraz mam je często w dzień i pod wieczór.Ja to się cała pocę, ręce, stopy, pod cyckami -dramat :/ A twarz jak na złość mam suchą jak ściółka w lesie w upalne dni. Najgorsze są jednak uderzenia gorąca ...mógłby człowiek wtedy skórę dosłownie zdjąć bo ma wrażenie, że nosi futro ...
Carmen, mówisz krwotoki z nosa ? współczuję ...:/
Lusia a testa roiłaś ?
Bylam na 10 minut w centrum wymienić dwa staniki, chyba plecy mi tez przytyly ahahhaa
Wiecie co, musze się Wam pożalić
Stale słyszę jakies docinki : Eeeh, ile przytyłaś.. Spuchnieta cos jesteś... I takie różne
Kurde drażni mnie to, bo biorę życie takim jakie jest i jezeli mam bardzo przytyć to tak będzie i nie będę miała na to wpływu. Zresztą jestem w ciąży i mi to nie przeszkadza, na prawdę !!!!!
Liczyłam się z tym, ale jest ktos komu to przeszkadza. Wczoraj na chrzie teściowa jak podlyszala ze przytylam to od razu mnie mierzyla, fajnie ze widziałam wszystko w odbiciu szyb.
Cala ta afera o nic.. A ja tylko 2 kilo przytylam ahahaa
Na chrzcinach bylo fajnie, objadlam się troche a tak to niańczyłam trochę malutka. Wszystkich miałam na dystans. Tylko ze szwagierkami gadalam.
Pamiętacie co wam pisałam o mojej teściowej, mąż ja opierd...to przyszla po mala i wziela ja na godzinkę do parku a potem bylo tak jak mówiłam - slad o niej zaginął.
To bylo do przewidzenia, mój kolejny raz najechal na matkę i powiedzial ze dopóki nie zmieni stosunków do naszej córki to ich będzie bral na dystans i na tym koniec i ze nawet wnuka jej nie pokaże, bo nawet sobie na to nie zasługuje !!!!
Kurde ma rację,wiadomo to matka ale jak ja bym taka matkę miała to sama nie wiem czy bym kontakty utrzymywala...
Wczoraj usiadlam się z dala od nich i spokój miałam, mój ich olewal a nawet się z nimi ani nie przywital ani nie pozegnal...
Najlepsze bylo to ze ta mala od nich dostala wczoraj łańcuch taki gruby za 400 euro a moja mala nic. Czaicie to
To niw jest zazdrość bo od mojej rodziny otrzymała zloto ale wiecie są preferencje a ja ani mój mąż tego nie tolerujemy..
Carmen24
Sorry jakos dziwnie mi się Nessi odpisala w twoim komentarzu...nie wiem czemu :\
Wonderful
Hej laski, ja standardowo wczoraj u teściowej, lało co chwile, okropna pogoda. Dzis ostatni dzień wolnego i teraz 3 dni do pracy. Dzisiaj stertę prasowania mam po tej gładzi, wszystko w szafie zakurzone, musiałam odświeżać. masakra, na szczęście już się uporałam prawie ze sprzątaniem.
reklama
Carmen24