Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hahaha pamiętam opakowanie 'Nie wiem kiedy serio [emoji4] ja to jakos w tej ciąży jestem bardzo nerwowa i 1 dzień wyje bo chciałabym juz byc po a drugi dzień chciałabym byc jak najdłużej w tej ciąży bo to ostatnia haha i wez mnie zrozum ...
kurcze ja nawet z szczęśliwego CLO mam gdzieś opkowanie [emoji6] wyśle ci na pamiątkę [emoji14]
No tęczowa dawaj brzucha [emoji1]
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 21t5d [emoji594]
Ło tu masz: Link do: Forum BabyBoom.pl – Aplikacje na Androida w Google Playweźcie ociemniałego naprowadźcie jak zainstalować to coś żebym z telefonu mogła pisać ?
chyba tak ,Ło tu masz: Link do: Forum BabyBoom.pl – Aplikacje na Androida w Google Play
Androida masz ?
Ponoć o niechciane szybko idą starania [emoji38] ... No ja tez licze , ze Miki nie bedzie szatanem jak Lena [emoji4]hahaha pamiętam opakowanie [emoji14] '
Ja w poprzedniej byłam spokojna to dziecko nerwus Teraz się wnerwiam też i liczę, że będzie młoda oazą spokoju [emoji14]
U mnie pewnie też ostatnie chyba, że wpadkę zaliczę Moje lata mnie stopują przed kolejną ciążą ...
Marzyłam o trójce
Carmen a jak to jest na hiszpana ? [emoji23][emoji23]
Ktora z Was pracuje w lidlu? Dorcia? Interesuja mnie sukienki i spodnie z lnu [emoji23] od jutra maja byc, widzialas je juz czy dopiero jutro bedziesz mogla cos napisac o ich jakosci?
Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom
Carmen ja po domu chodze bez bo tak mnie cyc boli ... I w ogóle jakies zylate je mam [emoji52]
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 21t5d [emoji594]
A Ty teraz nie brałaś Clo ?No i chyba bede musiała wziąć sprawy w swoje rece. Tym bardziej ze mieszkamy obok siebie. Chcą piknik to niech ze swojej lodówki wyciągają. Chcą lody niech idą do matki. A ja sie czuje jak wieczny sponsor.
Piękne macie brzuszki dziewczyny. Zazdroszczę Wam tego stanu. Ale teraz muszę sie skupić na pracy. Taki widocznie moj los [emoji6]