reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Wyleglam z browarkiem na balkon i pale fajeczke, bo sie wk*rwilam z lekka. Prosiłam swojego chłopa żeby pogadał z dziećmi swojej siostry albo z siostra o tym, ze jak przychodzą do nas to maja szanować nasze zasady. I gowno pogadał.
Ostatnio wróciłam z pracy po 19, rano zrobiłam zakupy wiec myśle, zjem sobie cos dobrego. Patrzę a tam prawie pusto w lodowce. Narasta we mnie złość, ale myśle, a dupa tam. Mam merci w szafce to opierdziele sobie w ramach pocieszenia. Lecę ze ślina po pas, otwieram szafkę, a tam 4merci i to jeszcze tylko z gorzkiej czekolady. Wiec wracam z ryjem do kuchni i opierdalam mojego niewinnego chłopa, ze zerzarl wszystko sam i jak to możliwe ze pochłonął cała kostkę żółtego sera, parówki, kabanosy, merci, jogurty, lody, pomidory i paprykę. Jak sie tak darłam to młody wkroczył do akcji i mówi, ze to kuzynka wzięła wszystko na piknik. I oddaje mi pojemniki do mycia. Wzięła żarcie wyniosła na podwórko, bo miała zamysł ze zrobi piknik sobie. I dzis znow to samo, kupiłam lody, a dzieciakom dałam pieniądze żeby miały na lody i picie. Zjedli swoje, a pózniej wrócili do domu i oczywiście młoda samoobsługę poczyniła w kuchni i został mi jeden lód w zamrażarce. Żeby sie chociaż zapytała czy moze...
Wiecznie grzebią we wszystkich szafkach, głównie jak nas nie ma w domu, ostatnio znaleźli testy ciążowe i prezerwatywy, a pózniej młody sie pyta czy jestem w ciazy. Ku*wa mac. Sorry za wypociny, ale z nerwów to az sie pocę dwa razy bardziej [emoji37]

Wow
Opierd*l dobrze zrobi
Twój dom twoje zasady, tez bym tak zareagowała

16udqqmz5v3uqon5.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

reklama
A Ty teraz nie brałaś Clo ?:(

Wlasnie chyba nie wezmę. Moj mnie wkurza. W pracy teraz trzeba sie trochę wykazać. Dzis 5dc, ale odłożę to na później... jak cos zaskoczy bez clo to spoko, choć bzykać mi sie z tym aktualnie imbecylem nie chce. A jak z imbecyla stanie sie znow człowiekiem i zacznie gadać ludzkim głosem to pochłone clo i cała reszte tez [emoji12]

Dzol właśnie nie mam pojęcia jakie rozmiary :) ogólnie na męskich to się nie znam bo są jakieś 53,52...uj wie o co chodzi :) w razie co można wymienić albo do 7 dni oddać :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Jak dla mnie rozmiary w lidlu sa zawyżone. S jest jak w normalnych sklepach odzieżowych M. Dlatego ja nigdy nic dla siebie kupić nie mogę.

Zrobilam zupke na jutro , ide zaraz sie kąpać chociaz na kabaret patrze i mi sie nie chce[emoji4]
Jutro mam ponoć wizyte piątkowa co klamki nie pocaluje znowu [emoji4]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 21t5d [emoji594]

Dziewczyny jestem w szoku[emoji24]biedna Nikol[emoji24][emoji24][emoji24]
Tak mi przykro

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Wyleglam z browarkiem na balkon i pale fajeczke, bo sie wk*rwilam z lekka. Prosiłam swojego chłopa żeby pogadał z dziećmi swojej siostry albo z siostra o tym, ze jak przychodzą do nas to maja szanować nasze zasady. I gowno pogadał.
Ostatnio wróciłam z pracy po 19, rano zrobiłam zakupy wiec myśle, zjem sobie cos dobrego. Patrzę a tam prawie pusto w lodowce. Narasta we mnie złość, ale myśle, a dupa tam. Mam merci w szafce to opierdziele sobie w ramach pocieszenia. Lecę ze ślina po pas, otwieram szafkę, a tam 4merci i to jeszcze tylko z gorzkiej czekolady. Wiec wracam z ryjem do kuchni i opierdalam mojego niewinnego chłopa, ze zerzarl wszystko sam i jak to możliwe ze pochłonął cała kostkę żółtego sera, parówki, kabanosy, merci, jogurty, lody, pomidory i paprykę. Jak sie tak darłam to młody wkroczył do akcji i mówi, ze to kuzynka wzięła wszystko na piknik. I oddaje mi pojemniki do mycia. Wzięła żarcie wyniosła na podwórko, bo miała zamysł ze zrobi piknik sobie. I dzis znow to samo, kupiłam lody, a dzieciakom dałam pieniądze żeby miały na lody i picie. Zjedli swoje, a pózniej wrócili do domu i oczywiście młoda samoobsługę poczyniła w kuchni i został mi jeden lód w zamrażarce. Żeby sie chociaż zapytała czy moze...
Wiecznie grzebią we wszystkich szafkach, głównie jak nas nie ma w domu, ostatnio znaleźli testy ciążowe i prezerwatywy, a pózniej młody sie pyta czy jestem w ciazy. Ku*wa mac. Sorry za wypociny, ale z nerwów to az sie pocę dwa razy bardziej [emoji37]

reklama
Do góry