reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Anuś mam nadzieję że to hormony i będzie dobrze niedlugo.
Zaczynam się martwić, że w najlepszym wypadku jakiejś depresji dostanę po porodzie albo swoim płaczem zaszkodzę małemu.

reklama
Ja myślałam że te chormony najbardziej szaleją na początku.
Tynkuś jedź na zakupy i chumor zaraz Ci się poprawi. Ja to kombinuje czy nie pójść na dwa paragony. Wejść najpierw po 4 najdroższe rzeczy bo moja lista jest dość długa [emoji16]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej.
Majka fajne i tanie koszule ciążowe/do karmienia znalazłam w textil market. Więc możesz tam uderzyć. Wymacałam je, ale mierzyć mi sie nie chciało :/
Link do: Koszule nocne - bielizna damska - sklep odzieżowy txm
Powiem Wam , że u mnie 26 tc, a odczuwam stres, że jakby się coś wydarzyło to nie mam przygotowanych rzeczy. Wczoraj spakowałam rzeczy do koszyka w gemini i w najbliżyszm czasie kupię. Będę spokojniejsza. Byłam w rosmanie i kupiłam mała paczuszkę pampersów 1 i krochmal do kąpieli ;). Resztę zamówię w gemini...nazbierałam na 350 zł, ale praktycznie wszystko, bo i dla mnie majty, podkłady, wkładki na sutki i dla dziecka kosmetyki, smoczki, butelki i cała reszta

Hej.
Majka fajne i tanie koszule ciążowe/do karmienia znalazłam w textil market. Więc możesz tam uderzyć. Wymacałam je, ale mierzyć mi sie nie chciało :/
Link do: Koszule nocne - bielizna damska - sklep odzieżowy txm
Powiem Wam , że u mnie 26 tc, a odczuwam stres, że jakby się coś wydarzyło to nie mam przygotowanych rzeczy. Wczoraj spakowałam rzeczy do koszyka w gemini i w najbliżyszm czasie kupię. Będę spokojniejsza. Byłam w rosmanie i kupiłam mała paczuszkę pampersów 1 i krochmal do kąpieli ;). Resztę zamówię w gemini...nazbierałam na 350 zł, ale praktycznie wszystko, bo i dla mnie majty, podkłady, wkładki na sutki i dla dziecka kosmetyki, smoczki, butelki i cała reszta
Ok zaraz oblukam. Dostałam 63 zł rabatu. Najważniejsze już mam. Też będę czuła się lepiej mogąc spakować torbę do szpitala [emoji3]

no to spory rabacik ;). Będziesz spokojniesza i przygotowana. Ja na razie spakuję to co dla mnie do szpitala w reklamówkę osobną, a potem przewalę do torby ;). Wolę się ubezpieczyć, bo jak wiecie mojego męża nie ma na miejscu i w razie czego musiałabym polegać na teściowej, a nie będę jej ganiać skoro mogę to zrobić wcześniej

Hejka.
Ja dziś mam dzień placzka + 2 raz mi krew z nochala leci a ciśnienie mam 135/80 , więc nawet spoko.

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 13t6d [emoji271]

reklama
Hejka.
Ja dziś mam dzień placzka + 2 raz mi krew z nochala leci a ciśnienie mam 135/80 , więc nawet spoko.

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 13t6d [emoji271]
Ojojoj płaczku ty, tulimy [emoji8]

Do góry