reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Hejka.
Ja dziś mam dzień placzka + 2 raz mi krew z nochala leci a ciśnienie mam 135/80 , więc nawet spoko.

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 13t6d [emoji271]
Bum trzymaj się ;*. To wina ciśnienia i wzrastającej objętości krwi w Twoim organizmie, także nic się niepokojącego nie dzieje. Ja miałam przez kilka tygodni cały nos wypchany wydzieliną z krwią

Napisałam mu że idę do rossmana po kosmetyki bo za dwa tyg i tak muszę się pakować a on na to "no ok" [emoji32] Szczęka mi opadła ale ok :D na prawdę będę lepiej się czuła mając już większość żeczy. Wejdę jeszcze do lampka może będą mieli jakieś koszule do szpitala. Najtańsze 35zl za sztukę a potrzebne 3. Na jeden wypad do szpitala nie zamierzam tyle wydawać. Jestem chyba rozchwiana emocjonalnie, w sobotę ryczałam a dzisiaj od 3 nie śpię że szczęścia [emoji16]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
No.teraz to juz troszke ci.brakuje
Ja.w szpitalu mialam.dwie koszule i leginsy 3/4 sobie.wzielam z podkoszulka bo powiem szczerze nie lubie koszul. Choc do badania.wygodne ale ja tak jakos jak stara babka.sie czulam [emoji1]
Kupuj rzeczy, kupuj. Twoj maz pewnie sie.obudzi jak juz bedzie pora jechac do szpitala

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

Hejka

Bum super brzuszek, rośnie slicznie:-)

Majka super jest ta promocja w Rossmanie, ja jutro pojade i zrobię zakupy. Jest -20% na pampersy i 2+2 gratis na artykuły do pielęgnacji typu mokre chusteczki czy kosmetyki. Wezmę ze 3 paczki chusteczek z Hippa, paczkę jedynek z Pampersa i paczkę dwójek i mleczko z Hippa dla małego po kąpieli. Ciekawe ile zapłacę.
Ja mam podły nastrój. W sumie nie ma dnia żebym nie płakała. Wczoraj wyłam z godzinę bo jak mi mąż zasłonki w pokoju powiesił to stwierdziłam, że wyglądają koszmarnie. Nie wiem co się ze mną dzieje ale czuję się okropnie. Mam koszmary straszne:-( boję się o małego...
Ja tez mam pierd....koszmary, a to dopiero poczatek ciazy...

Hejka.
Ja dziś mam dzień placzka + 2 raz mi krew z nochala leci a ciśnienie mam 135/80 , więc nawet spoko.

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 13t6d [emoji271]
U mnie krew z nosa to standard.. to samo mialam w ciazy z.mala.......a o nocach juz nie wspomne jak.leciala ciurkiem

Jak wyszło?
1491218879-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry