D
Deleted member 169981
Gość
Ja zaczęłam biegać, muszę trochę schudnąć do sukienki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Napisałam mu że idę do rossmana po kosmetyki bo za dwa tyg i tak muszę się pakować a on na to "no ok" [emoji32] Szczęka mi opadła ale ok na prawdę będę lepiej się czuła mając już większość żeczy. Wejdę jeszcze do lampka może będą mieli jakieś koszule do szpitala. Najtańsze 35zl za sztukę a potrzebne 3. Na jeden wypad do szpitala nie zamierzam tyle wydawać. Jestem chyba rozchwiana emocjonalnie, w sobotę ryczałam a dzisiaj od 3 nie śpię że szczęścia [emoji16]Majka , ja nic nie slyszalam,ale moze sie przejde [emoji4]
Faceta nie ma co sluchac, jak potrzebne to kupuj.
Ooo Nuria film sobie obejrze [emoji106]
Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk
Tynkus hormony szaleją [emoji6] ...jeszcze tylko troszeczkę [emoji8]Hejka
Bum super brzuszek, rośnie slicznie:-)
Majka super jest ta promocja w Rossmanie, ja jutro pojade i zrobię zakupy. Jest -20% na pampersy i 2+2 gratis na artykuły do pielęgnacji typu mokre chusteczki czy kosmetyki. Wezmę ze 3 paczki chusteczek z Hippa, paczkę jedynek z Pampersa i paczkę dwójek i mleczko z Hippa dla małego po kąpieli. Ciekawe ile zapłacę.
Ja mam podły nastrój. W sumie nie ma dnia żebym nie płakała. Wczoraj wyłam z godzinę bo jak mi mąż zasłonki w pokoju powiesił to stwierdziłam, że wyglądają koszmarnie. Nie wiem co się ze mną dzieje ale czuję się okropnie. Mam koszmary straszne:-( boję się o małego...