reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Arte też miałam problem z kondycją, wejście po schodach to był hardcore:) haha:) ale już nadrobiłam i jest ok:)

Dostałam od gina globulki, bo miałam mały stan zapalny, nie dość że są wielkie, to jak zaaplikuję je sobie do środka, to przez następne pół dnia wycieka ze mnie żółta wydzielina. Nawet wkładki nie wyrabiają:) a mam je brać przez 12 dni!:D a tak bardzo chce mi się seksu

U mnie nie ma problemu ze schodami. Po prostu na parkiecie szaleje :p kręcę sie jak karuzela :-D

"Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące..."

Sama poszłabym na jakiś dancing:) tyle że u mnie w okolicy nie ma, a jak już jakiś jest to chodzą same małolaty:)
Niedługo już zaczną się festyny, wtedy sobie poszaleję:)

Oglądałam dziś fajny film, z zeszłego roku. "Pasażerowie". Wielkim statkiem kosmicznym leci parę tysięcy ludzi na nową planetę, mają się wybudzić z hibernacji za jakieś 90 lat, ale jeden przystojniak budzi się wcześniej, i sobie żyje sam na tym statku, bo reszta śpi. W końcu decyduję się wybudzić sobie jakąś towarzyszkę...no i nie powiem co dalej:) bardzo fajny, polecam:)

3.30 koniec spania. Słyszeliście o tej promocji w Rossmann na artykuły dziecięce? Mój strasznie psioczy ale ja i tak będę musiała to wszystko kupić i w zasadzie to już najwyższa pora.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Majka , ja nic nie slyszalam,ale moze sie przejde [emoji4]

Faceta nie ma co sluchac, jak potrzebne to kupuj.

Ooo Nuria film sobie obejrze [emoji106]

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

Majka , ja nic nie slyszalam,ale moze sie przejde [emoji4]

Faceta nie ma co sluchac, jak potrzebne to kupuj.

Ooo Nuria film sobie obejrze [emoji106]

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk
Napisałam mu że idę do rossmana po kosmetyki bo za dwa tyg i tak muszę się pakować a on na to "no ok" [emoji32] Szczęka mi opadła ale ok :D na prawdę będę lepiej się czuła mając już większość żeczy. Wejdę jeszcze do lampka może będą mieli jakieś koszule do szpitala. Najtańsze 35zl za sztukę a potrzebne 3. Na jeden wypad do szpitala nie zamierzam tyle wydawać. Jestem chyba rozchwiana emocjonalnie, w sobotę ryczałam a dzisiaj od 3 nie śpię że szczęścia [emoji16]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka

Bum super brzuszek, rośnie slicznie:-)

Majka super jest ta promocja w Rossmanie, ja jutro pojade i zrobię zakupy. Jest -20% na pampersy i 2+2 gratis na artykuły do pielęgnacji typu mokre chusteczki czy kosmetyki. Wezmę ze 3 paczki chusteczek z Hippa, paczkę jedynek z Pampersa i paczkę dwójek i mleczko z Hippa dla małego po kąpieli. Ciekawe ile zapłacę.
Ja mam podły nastrój. W sumie nie ma dnia żebym nie płakała. Wczoraj wyłam z godzinę bo jak mi mąż zasłonki w pokoju powiesił to stwierdziłam, że wyglądają koszmarnie. Nie wiem co się ze mną dzieje ale czuję się okropnie. Mam koszmary straszne:-( boję się o małego...

reklama
Hejka

Bum super brzuszek, rośnie slicznie:-)

Majka super jest ta promocja w Rossmanie, ja jutro pojade i zrobię zakupy. Jest -20% na pampersy i 2+2 gratis na artykuły do pielęgnacji typu mokre chusteczki czy kosmetyki. Wezmę ze 3 paczki chusteczek z Hippa, paczkę jedynek z Pampersa i paczkę dwójek i mleczko z Hippa dla małego po kąpieli. Ciekawe ile zapłacę.
Ja mam podły nastrój. W sumie nie ma dnia żebym nie płakała. Wczoraj wyłam z godzinę bo jak mi mąż zasłonki w pokoju powiesił to stwierdziłam, że wyglądają koszmarnie. Nie wiem co się ze mną dzieje ale czuję się okropnie. Mam koszmary straszne:-( boję się o małego...
Tynkus hormony szaleją [emoji6] ...jeszcze tylko troszeczkę [emoji8]

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Do góry