reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Carmen , Mum miała mieć 30go wizytę , a nie logowała się ponoć do bb od 20go :/ Mam nadzieję , że u nich dobrze wszystko ...

Bum ty tez w tej ciazy masz tak,ze tam gdzie w gardle jest gula to zalega ci duzo sliny?? Ja mam taki slinotok, ze wlasnie tam w przelyku i przy krtani mam tak duzo sliny, ze za kazdym razem jak ja przelykam to.chce mi sie zygac.
Rano i podcZas snu tez to czuje, ale mimo wszystko najgorzej jest po poludniu , do czasu az nie pojde spac.
Aaaaa tragedia, chcialo sie dziecka a nima komu cierpiec [emoji1][emoji44]

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

Carmen haha nie mam tak , ja to żuje dużo gum bo właśnie u mnie śliny mało odkąd zaczęłam dużoooo pić :) a jak te twoje mdłości ok ?

Carmen haha nie mam tak , ja to żuje dużo gum bo właśnie u mnie śliny mało odkąd zaczęłam dużoooo pić :) a jak te twoje mdłości ok ?
Cos ty, czuje sie okropnie
Fakt,nie wymiotuje.24/24 tak jak z.mala, ale ze dwa pawie na dzien puszcze.
Mdlosci za to mam od poniedziałku i to az do teraz, mecza mnie praktycznie caly dzien, ale pod wieczor jest najgorzej....
Zebym jeszcze mogla spac to pol biedy a mnie tak meczy nawet przez sen...[emoji33][emoji33][emoji33]

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

reklama
Jak @czarna_mala napisała. .. jak Hitler :D
k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,015_Vf_orig.gif

Załączniki

• k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,015_Vf_orig.gif
    k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,015_Vf_orig.gif
    94,7 KB · Wyświetleń: 295
Do góry