reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Hejka kochane:-)

Carmen ja też mam wizytę 13 kwietnia:-) taka data, że nie ma innej opcji ja same pozytywne informacje. Twój bobas to już spory będzie!

Rene super, że córeczka grzeczna:-) a jak starsza siostra?

Nati tyle dni przed porodem leżałaś w szpitalu to przynajmniej po nim was długo nie trzymali:-) jak rodzeństwo reaguje na brata?

Wonder też życzę miłego wypadu:-) ja mam dziś gości, pogoda znowu piękna. Jak mdłości?
Dziękuję, dzisiaj nie mam takich jak wczoraj ale i tak mi dziwnie w brzuchu. Nie wiem o co biega. Udanej imprezki życzę :)

reklama
Dziewczyny pomocy. Czuję się mam początek zapalenia pęcherza!!! Piecze i czuje parcie na pęcherz a zrobić siku nie mogę :-( co mogę stosować przy staraniach? Mam uro furaginum i uro intima i nie wiem czy brać bo pisze ze musze skonsultować.

Mam jeszcze fitolizyne to chyba najbardziej bezpieczne bo ziołowe. Nie mam pojęcia. Agnesis ratuj!

"Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące..."

Fitolizyne weź, jak masz herbatkę z pokrzywy albo skrzypu to pij. Jakas żurawinę albo sok żurawinowy. I duuuzo wit C. Jak nie pomoże to weź furagine wtedy.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

agnesis no ja przed ciążą też miałam taką @ bolesną , że normalnie w łóżku musiałam leżeć i zdarzało się , że nawet płakałam , ale po porodzie mi też przeszło :)
a ty jak tam , wpisać Ci może termin @ w tabelkę ? :)

Luśka a ty ile masz lat to wpisze w tabelkę , bo cs to raczej nie wiadomo który ;)

Ja pierdziu jak mnie P wkurza to się w głowie nie mieści wrrr...
Bum 25[emoji5]

Kluskowy domek [emoji23]
1491126000-aaaaaa.jpeg

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 13t5d [emoji271]

Arte albo termofor nie, bo już po owu to moze lepiej nie przegrzewać teraz okolic macicy. Dużo pij żeby przepłukać pęcherz.

reklama
Fitolizyne weź, jak masz herbatkę z pokrzywy albo skrzypu to pij. Jakas żurawinę albo sok żurawinowy. I duuuzo wit C. Jak nie pomoże to weź furagine wtedy.

Dziękuję. Zaraz sobie zrobię fitolizyne muszę teraz dmuchać na zimne...

"Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące..."

Do góry