czarna_mala
Fanka BB :)
Hę? Ktoś mnie tu wołał? [emoji12] [emoji28]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hę? Ktoś mnie tu wołał? [emoji12] [emoji28]
13 ide dopiero bo tak mial facet termin.Arte oki wpisze 13 oby ostatni [emoji4]
Carmen tez miałam tak często, a teraz z rana jak wstaje to jest mi źle , powstrzymuje sie od wymiotow , ale tak czy siak zawsze pawia przed jedzeniem ta żółcią puszcze i czuje sie potem juz dobrze [emoji6] na tygodniu idziesz na wizytę?
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 13t4d [emoji210]
Ostatnio udało mi się pospac w nocy 4 godziny dziś też to już dużo [emoji16]. Mała budzi się średnio co trzy Ale A to przebrać A to pospi przy cycu. Byłyśmy już dwa razy na tarasie po godzinie , powietrze jej służy. Opowiadać co u was ? Na forum już nie jestem w stanie czytać na bieżącoRene Natka pisala ze miala skurcze i ze leciala pod prysznic i na pilke takze mysle ze moze dzis urodzi.a jak nie to wieczorem.....a tak dzis myslalam o tobie.
To mowisz,ze duzo nie spisz.....
We wtorek wyszłysmy kochanaNati gratulacje[emoji7][emoji8]
Rene a Ty juz z mała w domu?[emoji7]
"Wstaję, robię niesamowite rzeczy i idę spać..."