reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Majka- piękne !!! a jednak zdolność masz :-)

Carmen - testy zawsze się przydadzą ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzięki [emoji8] ciutek [emoji6] a to wersja letnia, cienka.
1488808952-aaaaaa.jpeg

Będzie mój różowy cukiereczek [emoji16]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja lubię te smakowe piwa bezalkoholowe no ale pewnie mają dużo cukru więc dalej o samej wodzie.

Bumek nie blecz, połuż się, mała nich roznosi chałupe a ty musisz ten dzień po prostu przetrwać [emoji8]

A na mnie to szelazo chyba podziałało bo się ruszyłam od kilku dni. Porządki, robótki.
To moja kołderko /kocyk jeszcze robię wersję na lato bo ta wyszła wielka i gruba [emoji23]

1488806217-aaaaaa.jpeg

PRZESLICZNE zdolniacho ty [emoji7][emoji8]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Majka piękne[emoji173]

Ja zdycham. Az oczy mnie bola jak sie patrzę za okno ze tam tak jasno[emoji23]
Cos skutecznego na gardlo? Nie moge temperatury zbić nawet. Chyba ciezka noc mnie czeka dzis

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Laski ja nie opuszczę tego wątku, dopoki ostatnia osobka nie zajdzie w ciążę[emoji106]i Wy tez zostańcie[emoji106]
Jeszcze parę Nas tu jest [emoji173]

Zastanawiam sie co by bylo gdyby takie forum opanowali faceci, o czym by pisali[emoji23]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Majka- widzę ze sowy żądza , u nas tez :)

Carmen - te rosmanowskie są spoko i nie drogie

Nuria- mi na gardło pomaga Tymsal spray

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nooo ostatnio prawie bym kupiła w biedronce mini maskotke za 17,00zł tylko dlatego że to była sowa [emoji7]w tajemnicy powiem ze dalej o niej myślę [emoji23]

reklama
Poproszę gina o skierowanie na progesteron i prolaktynę, muszę poczytać kiedy najlepiej zrobić. Myślec, że to może być coś z tym progesteronem. Mam kolezanke, która ma problem z prolaktyną to rosną jej piersi i mocna bolą + woda Jej się zatrzymuje i tyje. Ja nie mam aż takich objawów.

Do góry