reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Majka- piękne !!! a jednak zdolność masz :-)

Carmen - testy zawsze się przydadzą ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzięki [emoji8] ciutek [emoji6] a to wersja letnia, cienka.
1488808952-aaaaaa.jpeg

Będzie mój różowy cukiereczek [emoji16]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja lubię te smakowe piwa bezalkoholowe no ale pewnie mają dużo cukru więc dalej o samej wodzie.

Bumek nie blecz, połuż się, mała nich roznosi chałupe a ty musisz ten dzień po prostu przetrwać [emoji8]

A na mnie to szelazo chyba podziałało bo się ruszyłam od kilku dni. Porządki, robótki.
To moja kołderko /kocyk jeszcze robię wersję na lato bo ta wyszła wielka i gruba [emoji23]

1488806217-aaaaaa.jpeg

PRZESLICZNE zdolniacho ty [emoji7][emoji8]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Majka piękne[emoji173]

Ja zdycham. Az oczy mnie bola jak sie patrzę za okno ze tam tak jasno[emoji23]
Cos skutecznego na gardlo? Nie moge temperatury zbić nawet. Chyba ciezka noc mnie czeka dzis

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Laski ja nie opuszczę tego wątku, dopoki ostatnia osobka nie zajdzie w ciążę[emoji106]i Wy tez zostańcie[emoji106]
Jeszcze parę Nas tu jest [emoji173]

Zastanawiam sie co by bylo gdyby takie forum opanowali faceci, o czym by pisali[emoji23]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Majka- widzę ze sowy żądza , u nas tez :)

Carmen - te rosmanowskie są spoko i nie drogie

Nuria- mi na gardło pomaga Tymsal spray

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nooo ostatnio prawie bym kupiła w biedronce mini maskotke za 17,00zł tylko dlatego że to była sowa [emoji7]w tajemnicy powiem ze dalej o niej myślę [emoji23]

reklama
Poproszę gina o skierowanie na progesteron i prolaktynę, muszę poczytać kiedy najlepiej zrobić. Myślec, że to może być coś z tym progesteronem. Mam kolezanke, która ma problem z prolaktyną to rosną jej piersi i mocna bolą + woda Jej się zatrzymuje i tyje. Ja nie mam aż takich objawów.

Do góry