reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Majka- wszystkie imiona ładne , może jak się urodzi to zobaczysz jakie imię będzie pasowało , ja jadąc do szpitala miałam dwa imiona Klaudia i Nadia ale jak zobaczyłam buzie to posowało Nadia :-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Majka- wszystkie imiona ładne , może jak się urodzi to zobaczysz jakie imię będzie pasowało , ja jadąc do szpitala miałam dwa imiona Klaudia i Nadia ale jak zobaczyłam buzie to posowało Nadia :-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No będę liczyć na cud, a nuż nas olśni [emoji23] gorzej jak nie i będą dzwonić jak ma na imię a ja dalej nie wiem ale chyba tydzień jest nie?

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

xbum :*
wczoraj wieczorem wróciłam do teściów, bo ostatnie 1,5 tygodnia byłam u brata i miałam internetowy detoks ;)
U Nas wszystko dobrze. we wtorek miałam połówkowe i potwierdzony kolejny raz chłopiec więc chyba już nie mogą się mylić prawda? :D bo zamierzam w poniedziałek kupić parę rzeczy w Lidlu
Synek ma 400 g i razem z kopytkami ok 22 cm. Wygląda, że wszystko jest dobrze i rozwija się tak jak powinien. Coraz wyraźniej czuję jak mnie kopie
a Ty jak się masz? widziałam fotę, że dzidziuś rośnie pięknie. JUż czekam na wieści, że to synio ;*

xbum :*
wczoraj wieczorem wróciłam do teściów, bo ostatnie 1,5 tygodnia byłam u brata i miałam internetowy detoks ;)
U Nas wszystko dobrze. we wtorek miałam połówkowe i potwierdzony kolejny raz chłopiec więc chyba już nie mogą się mylić prawda? :D bo zamierzam w poniedziałek kupić parę rzeczy w Lidlu
Synek ma 400 g i razem z kopytkami ok 22 cm. Wygląda, że wszystko jest dobrze i rozwija się tak jak powinien. Coraz wyraźniej czuję jak mnie kopie
a Ty jak się masz? widziałam fotę, że dzidziuś rośnie pięknie. JUż czekam na wieści, że to synio ;*
w PL byłaś ? :)
oooo no to super , a wcześniej w którym tygodniu mówili , że chłopiec? :) a wy imię wybrane macie ? :) no raczej nie 20tydzień to takie 99% , wiesz mi w 16tc powiedzieli chłopiec - choć tak nie pewnie bo twierdził , że również to pępowina może być bo u mnie dzidzia dziwnie ułożona była a w 20tc z małą jednak stwierdził , że córka ;) nie no chłopaczek będzie , synuś mamusi <3
A ty jak rośniesz ? - chyba nam się nie chwaliłaś brzusiem :)
ja się mam raczej dobrze , zmęczenie to raczej normalność na początku , mdłości lekkie - ale czasem wolę nie wstawać z łóżka i powstrzymuje by nie puścić pawia , ale daje radę :p
no moja fasola rośnie , rośnie mam nadzieję , że będzie rosła do końca tak ładnie :* , no też mam takie wrażenie , że chłopczyk , ale nie chcę się nakręcać bo z małą też myślałam , że siurek :D

ja jestem w Polsce od miesiąca i nie wiem czy polecę do Irlandii jeszcze przed porodem :/ miałam w marcu lecieć, ale się waham jeszcze...
pierwszy raz o chłopcu wzmianka padła w 12+2, potem w 15, potem już w Polsce w 17, 18 i teraz w 21.
Rosnę , rosnę :D i nie da się już tego zatrzymać
Imię to jeszcze się wahamy, ale mąż jest za Wiktorem, mnie też się podoba ale rozmyślam Franka. Jeszcze dam mu jakąś 3 propozycję i wtedy wybierzemy

Załączniki

• 21 tc.png
    21 tc.png
    284,5 KB · Wyświetleń: 77
reklama
ja jestem w Polsce od miesiąca i nie wiem czy polecę do Irlandii jeszcze przed porodem :/ miałam w marcu lecieć, ale się waham jeszcze...
pierwszy raz o chłopcu wzmianka padła w 12+2, potem w 15, potem już w Polsce w 17, 18 i teraz w 21.
Rosnę , rosnę :D i nie da się już tego zatrzymać
Imię to jeszcze się wahamy, ale mąż jest za Wiktorem, mnie też się podoba ale rozmyślam Franka. Jeszcze dam mu jakąś 3 propozycję i wtedy wybierzemy
Boziu kochany [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

Kocham te WASZE brzuszki [emoji178][emoji178][emoji178]

eoc973pftscitkc0.png

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry