reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Majka- wszystkie imiona ładne , może jak się urodzi to zobaczysz jakie imię będzie pasowało , ja jadąc do szpitala miałam dwa imiona Klaudia i Nadia ale jak zobaczyłam buzie to posowało Nadia :-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Majka- wszystkie imiona ładne , może jak się urodzi to zobaczysz jakie imię będzie pasowało , ja jadąc do szpitala miałam dwa imiona Klaudia i Nadia ale jak zobaczyłam buzie to posowało Nadia :-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No będę liczyć na cud, a nuż nas olśni [emoji23] gorzej jak nie i będą dzwonić jak ma na imię a ja dalej nie wiem ale chyba tydzień jest nie?

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

xbum :*
wczoraj wieczorem wróciłam do teściów, bo ostatnie 1,5 tygodnia byłam u brata i miałam internetowy detoks ;)
U Nas wszystko dobrze. we wtorek miałam połówkowe i potwierdzony kolejny raz chłopiec więc chyba już nie mogą się mylić prawda? :D bo zamierzam w poniedziałek kupić parę rzeczy w Lidlu
Synek ma 400 g i razem z kopytkami ok 22 cm. Wygląda, że wszystko jest dobrze i rozwija się tak jak powinien. Coraz wyraźniej czuję jak mnie kopie
a Ty jak się masz? widziałam fotę, że dzidziuś rośnie pięknie. JUż czekam na wieści, że to synio ;*

xbum :*
wczoraj wieczorem wróciłam do teściów, bo ostatnie 1,5 tygodnia byłam u brata i miałam internetowy detoks ;)
U Nas wszystko dobrze. we wtorek miałam połówkowe i potwierdzony kolejny raz chłopiec więc chyba już nie mogą się mylić prawda? :D bo zamierzam w poniedziałek kupić parę rzeczy w Lidlu
Synek ma 400 g i razem z kopytkami ok 22 cm. Wygląda, że wszystko jest dobrze i rozwija się tak jak powinien. Coraz wyraźniej czuję jak mnie kopie
a Ty jak się masz? widziałam fotę, że dzidziuś rośnie pięknie. JUż czekam na wieści, że to synio ;*
w PL byłaś ? :)
oooo no to super , a wcześniej w którym tygodniu mówili , że chłopiec? :) a wy imię wybrane macie ? :) no raczej nie 20tydzień to takie 99% , wiesz mi w 16tc powiedzieli chłopiec - choć tak nie pewnie bo twierdził , że również to pępowina może być bo u mnie dzidzia dziwnie ułożona była a w 20tc z małą jednak stwierdził , że córka ;) nie no chłopaczek będzie , synuś mamusi <3
A ty jak rośniesz ? - chyba nam się nie chwaliłaś brzusiem :)
ja się mam raczej dobrze , zmęczenie to raczej normalność na początku , mdłości lekkie - ale czasem wolę nie wstawać z łóżka i powstrzymuje by nie puścić pawia , ale daje radę :p
no moja fasola rośnie , rośnie mam nadzieję , że będzie rosła do końca tak ładnie :* , no też mam takie wrażenie , że chłopczyk , ale nie chcę się nakręcać bo z małą też myślałam , że siurek :D

ja jestem w Polsce od miesiąca i nie wiem czy polecę do Irlandii jeszcze przed porodem :/ miałam w marcu lecieć, ale się waham jeszcze...
pierwszy raz o chłopcu wzmianka padła w 12+2, potem w 15, potem już w Polsce w 17, 18 i teraz w 21.
Rosnę , rosnę :D i nie da się już tego zatrzymać
Imię to jeszcze się wahamy, ale mąż jest za Wiktorem, mnie też się podoba ale rozmyślam Franka. Jeszcze dam mu jakąś 3 propozycję i wtedy wybierzemy

Załączniki

• 21 tc.png
    21 tc.png
    284,5 KB · Wyświetleń: 73
reklama
ja jestem w Polsce od miesiąca i nie wiem czy polecę do Irlandii jeszcze przed porodem :/ miałam w marcu lecieć, ale się waham jeszcze...
pierwszy raz o chłopcu wzmianka padła w 12+2, potem w 15, potem już w Polsce w 17, 18 i teraz w 21.
Rosnę , rosnę :D i nie da się już tego zatrzymać
Imię to jeszcze się wahamy, ale mąż jest za Wiktorem, mnie też się podoba ale rozmyślam Franka. Jeszcze dam mu jakąś 3 propozycję i wtedy wybierzemy
Boziu kochany [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

Kocham te WASZE brzuszki [emoji178][emoji178][emoji178]

eoc973pftscitkc0.png

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry