reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Witam się z kawką.

Hehe musi być sprawiedliwie u mnie wczoraj podało , a dziś piękne słoneczko , aż mam ochotę tą kawę wypić na balkonie ale jeszcze za zimno :-)

Maja - daj znać po wizycie

Wonderful- to powodzenia w nowej robocie oby Ci się spofobało

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej

Żyje ino spie i spie i spie ... zabijam tak chyba moje mdlosci ..

Majka ja na nfz juz mialam 3 , gin mowil, ze teraz wizyty sa co 3tyg i usg ponoc za kazdym razem ... obejrzymy czy 17go mi zrobi.

Witam się i ja delikatnie za krzakami. Nic się u mnie nie dzieje, wieje nuda i czekam na @

Odliczam już godziny do wyjazdu do Pl [emoji7] [emoji7] [emoji13] [emoji13]
Dziś w nocy ruszamy.
Jeszcze ostatnie rzeczy muszę spakować. We wtorek byłam u fryzjera - jak doda zdjęcie na profil moja fryzjerka to wam pokaże efekt chyba że uda mi się uchwycić sama.

Edit udało się częściowo ;-)
1488453051-aaaaaa.jpeg

1488453060-aaaaaa.jpeg

1488453070-aaaaaa.jpeg

W między czasie kupiłam swoją formę treningu na wiosnę

Oto błyszczące roleczki :-)

1488451886-aaaaaa.jpeg

Wczoraj mieliśmy małe święto - 31 urodziny męża :-)

A to torcik :p

1488451927-aaaaaa.jpeg

A ogólnie to muszę umówić jeszcze wizytę do mojej gin przed @ żeby mi te zastrzyki przepisała i zaczynamy

To na tyle, odezwę się pewnie w poniedziałek - mam nadzieję że będę miała co poczytać [emoji5] [emoji5] [emoji5] [emoji8]

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...

Ostatnia edycja:
A więc tak. Mój lekarz zbadał długość szyjki, posłuchał tętna i robił USG ale nie wiem po co bo on nic nie powie. Zrobił sobie dwa zdjęcia do karty na jednym jakieś parametry a na drugim chyba szyjka albo dno macicy, nie mam pojęcia. Powiedział że wszystko jest ok. Za to wyniki wszystkie złe [emoji23] dostałam szelazo, furagine i mam zakaz jedzenia słodyczy i picia słodkich napojów [emoji16]
Bum to widac zależy od ginekologa. Ja jeszcze nie spotkałam na swej drodze fajnego gina na nfz hehehe

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Majka dobrze , ze z dzidziolkiem wszystko ok. Wy macie imie wybrane? :)

Kuzwa jeszcze mi sie telefon jak na.złość popsuł ...

reklama
Majka- tez musiałam cukier powtarzać , nawet do diabetologa dostałam skierowanie ale zrobiłam cukier jeszcze raz i wyszedł lepiej :-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Powtarzać nie kazał ale ograniczyć spożywanie cukrów i był przy tym taki poważny [emoji33][emoji23] chyba stwierdził po prostu ze siedzę i słodycze wpierdzielam hehehe
Bum z tym imieniem chyba nie będzie tak łatwo jak nam się wydawało. Mamy jedną pewną propozycję od początku - Milena ale nie jestem przekonana na sto procent. Jest tyle ładnych imion dla dziewczynek. Mi się podoba jeszcze Rozalka i Blanka. Mężowi podoba się Liliana ale syn mówi stanowcze nie a nie chce żeby zwracał się do siostry z przerażeniem w oczach jakie teraz robi na sam dźwięk tego imienia hehehe

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry