NeSSi
Moderatorka
Było wczoraj pić, na tłusty czwartek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Było wczoraj pić, na tłusty czwartek
Nie bądź taka pewna siebie koleżanko [emoji38] .... nigdy nic nie wiadomo...Anula ja najchetniej juz teraz zaczela bym sobie powoli kupowac ubranka, chocby na razie te z promocji[emoji23] ale moj by mnie zabil chyba[emoji23]
Noo ja mam termin okresu na poniedzialek, ale pewnie dostane w niedzielę[emoji23]
Sztuka kochania idz idz! Polecam[emoji106]
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Mogłam z cytryną ale myślałam że w połowie wysiądę kazała szybko wypić i tak mnie zaczęło drapać w gardle że myślałam że się udławie. Poleci na dół po wodę żeby chociaż łyka wziąć. Tłusty czwartek byłby lepszy faktycznie na takie okazje ale wczoraj miałam i tak napięty grafik a tu na tą glukoze to trzeba się zapisać. Jeszcze godzina....
Ważne że Już po , to teraz się wynudzisz co ?Mogłam z cytryną ale myślałam że w połowie wysiądę kazała szybko wypić i tak mnie zaczęło drapać w gardle że myślałam że się udławie. Poleci na dół po wodę żeby chociaż łyka wziąć. Tłusty czwartek byłby lepszy faktycznie na takie okazje ale wczoraj miałam i tak napięty grafik a tu na tą glukoze to trzeba się zapisać. Jeszcze godzina....
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Ech masakra dla mnie najgorsze jest samo siedzenie naczczo. Nic to, jeszcze pół godziny i będzie odpękane [emoji16]Ważne że Już po , to teraz się wynudzisz co ?
••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."
O kufa Agnes
Boje sie. W sumie z clo nic.mi nie bylo i nic nie czuje może z progesteronem bedzie podobnie. To co?? Radzisz lepiej w buzie u gory czy w ta buzie na dole ? [emoji23][emoji23]
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom