reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Zjadłam 3 pączki i mam zgage [emoji52]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169]
Lenusia 24.09.14 [emoji254]
Fasolka [emoji271] październik 2017
7t0d [emoji188]
Oj biedna, ja jeszcze nie zjadłam żadnego. Czekam na męża :)

reklama
A ja korzystając z okazji że mam przymisowe wolne ogarniam wszystkie szafy i szafeczki co by przed świętami mieć mnie roboty [emoji16]
Ja zjadłam 2 pączki, póki co, ale nie oba na raz bo bym umarła chyba [emoji12]

Powiem Wam że o dziwo @ mam bezbolesną mimo że tak jak się spodziewałam mega obfitą [emoji19]

Bum ty polecasz Donga firmy Swanson?

Bo taki jest w gemini po niecałe 20 zl za 100 kapsułek i zastanawiam się czy to możliwe,
A kupiłabym sobie [emoji16]

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

Zapraszam na kawę i ploteczki!!!!

[emoji574] [emoji574] [emoji477] [emoji477] [emoji477] [emoji485] [emoji485] [emoji510] [emoji511] [emoji507] [emoji507] [emoji514] [emoji514] [emoji515] [emoji515]
1487864468-aaaaaa.jpeg

1487864485-aaaaaa.jpeg

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...

Zapraszam na kawę i ploteczki!!!!

[emoji574] [emoji574] [emoji477] [emoji477] [emoji477] [emoji485] [emoji485] [emoji510] [emoji511] [emoji507] [emoji507] [emoji514] [emoji514] [emoji515] [emoji515]
1487864468-aaaaaa.jpeg

1487864485-aaaaaa.jpeg

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...
Pędzę, lecę , zapierdzielam....[emoji576][emoji576]

A najchętniej dziś to bym się winka napiła, czerwonego, tak pod tą moją @ [emoji23]

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

Ja juz po wizycie. Termin zabiegu 28.03 potem 3 tyg. czekania na wyniki, z wynikami do gina... zajebać sie idzie [emoji24]

Napisane na iPhone

Ja juz po wizycie. Termin zabiegu 28.03 potem 3 tyg. czekania na wyniki, z wynikami do gina... zajebać sie idzie [emoji24]

Napisane na iPhone
No faktycznie długo tego czekania
Ale będziesz wiedzieć co i jak, więc nie będzie to czas zmarnowany

Do kiedy macie nakaz abstynencji?

Napisane na iPhone
Omg współczuję [emoji20]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mamy sie zabezpieczac do czasu wyniku histero ale w miedzy czasie wyszlo ze mam ureaplasme i bierzemy antybiotyk wiec na wszelki wypadek ( do czasu badania po antyb.) nie bzykamy sie wcale [emoji17]

Napisane na iPhone

Do góry