reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

U nas księża sa tak beznadziejni, ze nawet z rodziny starsze dzieci nie lubia chodzić do kościoła. Z reszta sama ich pieprze jak za każdym razem mówią, ze oni kasy potrzebują. A jakies 6 lat temu nasz proboszcz takim tekstem zasunął, ze ja wyszłam z kościoła. Powiedział, ze każda klatka powinna sie złożyć po 700zl na cegłę klinkierowa. Czujecie to? Mieszkaliśmy wtedy w domku jednorodzinnym i zastanawiałam sie czy my moze po 700 od domku mamy mu dac [emoji23]

reklama
oj tam to jest chore do kwadratu :/ cały system kościelny w Polsce jest podupadły i z kazdej strony kulej, a ludzie sie odsuwają coraz bardziej...

U nas to jest częsty temat kłótni międzypokoleniowych. Bo jak ja mogę dziecka do kościoła nie prowadzac??!!!! Jak mogłam księdza po kolędzie nie przyjąć?! A co dom mi spłonie jak księdza nie wpuszczę? Pójdę do piekła sie smażyć? Jestem dobrym człowiekiem. Pomagam innym jak mam możliwość. Nikomu nie robie krzywdy. Wiec chyba kara z nieba na mnie nie spadnie. Bo za co?
Nawet na religii dzieci piekłem straszą. A ja Kubie powiedziałam, ze piekła nie ma i nie ma sie czego bać, bo jest dzieckiem. A jak bedzie dorosły i narozrabia to trafi ale do więzienia i tam bedzie miał piekło. Tłumacze mu, ze musi szanować innych. Nie musi wszystkich lubiec, bo jego tez nie wszyscy musza lubiec, ale nie moze nikogo obrażać, wyzywać, wyśmiewać, bo to sprawia przykrość. I więcej dziecka nauczymy w domu niż w kościele.

Hey mam nadzieje,ze jeszcze mnie przyjmniecie na Waszym watku[emoji20]
Wychodze oficjlanie z krzakow,odpoczelam troche psychicznie choc nie mowie,ze gdzies tam w srodku boli mnie jeszcze to ze nie moge zajsc....
Nessi gratuluje Ci serdecznie dwoch fasolinek,trzymam kciuki aby wszystko bylo dobrze [emoji7][emoji8]
Za reszte dziewczyn tez trzymam kciuki i kibicuje wam z calego serca [emoji7][emoji7][emoji7]
Steksnilam sie za Wami.
Niekiedy pisalam z Arte wiec sie pocieszalysmy na wzajem.

Dzis doszły mi testy owu i ciazowe plus ten na sline. Napluc naplulam i jak dobrze sie przyjrzec to niczego nie ma na horyzoncie,zreszta dzis dopiero 5 dzień cyklu liczac od porzadnego krwawienia.
Anka ciesze sie,ze po zabiegu dobrze.
Rene mam nadzieję,ze bol glowy szybko odejdzie.
Tynka,Bum,Nuria dzieki za mile slowa,podczytalam wszystko. Na cale szczescie nie bylo duzo do nadrabiania.
Pozdrawiam Was wszystkie (bo nickow wszystkich nie pamietam ) i sciskam mocno mocno[emoji8]

Ja 18 marca lece do polski, najpierw miał byc tylko miesiac ale zadecydowalam ze jednak n półtorej miesiaca. Moj nie jest zadowolony w sensie,ze jak on wytrzyma bez malej...ale.trudno.
Mysze zaczac myslec o sobie. Moich rodzicow teraz nie widze krotko,bo rok czasu ale dla mnie to byl dlugi rok. Moze tam sie zrelaksuje jeszcZe bardziej. Choc nie ukrywam nienawidze latac samolotem aaaa [emoji35][emoji27][emoji27][emoji27][emoji27][emoji27]
Na sama mysl sie poce,bo mam klaustrofobie aahahaa
Odwiedze stara kumpele, napije sie w moje urodziny w marcu ihihi i ogolem na jakies dyskoteki tez skocze. Juz mojemu zpaowiedzialam,nie byl.zadowolony ale powiedzialam mu ze ma siedziec cicho po tym jak jakis czas temu zabalowal sobie sam i co go polocja sciagnela... dobra to na tyle.

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka

Nessi myszko , lez i odpoczywaj L4 załatwiał, wszystko będzie dobrze ! Moje jakieś usg chociażby prywatnie za tydzień?

Tęczowa ja to się ogarniam z małą i idziemy na Dzień Babci dzisiaj do niej , jutro do mojego P rodzicow a w niedziele nigdzie nie idziemy bo P do pracy idzie ..

Carmen wątek dla ciebie jest zawsze otwarty dziubolku [emoji8]

Moj dziec juz gotowy do Babci [emoji4] i ta jej mina [emoji48]
1484908300-aaaaaa.jpeg

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

Bum boska Ona jest! [emoji7]

Carmen dobrze jest czasem odpocząć. Sama czasami znikam na chwile i wracam jak bumerang tak mi tu dobrze [emoji16]

Tęczowa ona albo do zdjęć poważna , alebo minę strzeli , ze masakra [emoji23]

agnesis diabeł wcielony [emoji38]

Kurcze dziewczyny normalnie mi z rąk schodzi skóra [emoji33] czym to kremowac?

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

Ness, tak jak dziewczyny pisza, ja tez bym nie czekala 3 tyg. tylko prywatnie szybciej poszla.
Tęczowa siedze w krzakach, czekam na plodne :)

reklama
Hey kochana .. żyje żyje... kurcze tak czytam i faktycznie nie ma co opieka medyczna w Polsce jest jaka jest ale za to nie bagatelizuja nic ...

A ja wstalam,oczy spuchniete jak balony,dziąsła mi krwawia ... kurcze no jak nie urok to sraczka... szlak ... dobrze ze dziś piątek..

Odstawie dziecko do szkoły i jadę na zakupy [emoji41] kupię sobie coś ładnego a co [emoji6]

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."
Anulka ja też marzę o zakupach [emoji7]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry