Hey mam nadzieje,ze jeszcze mnie przyjmniecie na Waszym watku[emoji20]
Wychodze oficjlanie z krzakow,odpoczelam troche psychicznie choc nie mowie,ze gdzies tam w srodku boli mnie jeszcze to ze nie moge zajsc....
Nessi gratuluje Ci serdecznie dwoch fasolinek,trzymam kciuki aby wszystko bylo dobrze [emoji7][emoji8]
Za reszte dziewczyn tez trzymam kciuki i kibicuje wam z calego serca [emoji7][emoji7][emoji7]
Steksnilam sie za Wami.
Niekiedy pisalam z Arte wiec sie pocieszalysmy na wzajem.
Dzis doszły mi testy owu i ciazowe plus ten na sline. Napluc naplulam i jak dobrze sie przyjrzec to niczego nie ma na horyzoncie,zreszta dzis dopiero 5 dzień cyklu liczac od porzadnego krwawienia.
Anka ciesze sie,ze po zabiegu dobrze.
Rene mam nadzieję,ze bol glowy szybko odejdzie.
Tynka,Bum,Nuria dzieki za mile slowa,podczytalam wszystko. Na cale szczescie nie bylo duzo do nadrabiania.
Pozdrawiam Was wszystkie (bo nickow wszystkich nie pamietam ) i sciskam mocno mocno[emoji8]
Ja 18 marca lece do polski, najpierw miał byc tylko miesiac ale zadecydowalam ze jednak n półtorej miesiaca. Moj nie jest zadowolony w sensie,ze jak on wytrzyma bez malej...ale.trudno.
Mysze zaczac myslec o sobie. Moich rodzicow teraz nie widze krotko,bo rok czasu ale dla mnie to byl dlugi rok. Moze tam sie zrelaksuje jeszcZe bardziej. Choc nie ukrywam nienawidze latac samolotem aaaa [emoji35][emoji27][emoji27][emoji27][emoji27][emoji27]
Na sama mysl sie poce,bo mam klaustrofobie aahahaa
Odwiedze stara kumpele, napije sie w moje urodziny w marcu ihihi i ogolem na jakies dyskoteki tez skocze. Juz mojemu zpaowiedzialam,nie byl.zadowolony ale powiedzialam mu ze ma siedziec cicho po tym jak jakis czas temu zabalowal sobie sam i co go polocja sciagnela... dobra to na tyle.
Napisane na EVA-L09 w aplikacji
Forum BabyBoom