reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Rene boli nadal?

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Już o wiele lepiej. Chyba przyzwyczailam się do bólu bo do tej pory jak przekrecalam się bolało i odpuszczalam A teraz na siłę się podnoszę mimo ze boli. W sobotę minie tydzień od upadku wiec myślę że jeszcze tydzień i ból minie całkowicie. Choć lekarz mówi że będzie to ze mną już do końca. Wcześniej czy później ba zmiany pogody ból będzie powracal. Sobie narobilam ...

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Eee a która to miała dziś testować??

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Eee a która to miała dziś testować??

"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."
Wonderful daje się
Ciekawe czy testowała [emoji16]

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

Wonderfull zdaje się
Ciekawe czy testowała [emoji16]

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!
No właśnie [emoji41][emoji41] może padła z wrażenia [emoji6]

Ness robaczku jak tam ? W domu dziś została?

Anula wiesz ze u mnie wczoraj w nocy byly seksy[emoji23] obudzilam sie o 23 i mi sie zachciało[emoji23] moj troche jeczal ze go obudzilam, ze spac mu nie daje [emoji23] pierwszy seks w dni plodne które i tak sie juz kończą haha[emoji23][emoji23]

Tynka, Majka, Tęczowa, Nati, Nessi, Rene jak sie macie mamuski?[emoji8]

U mnie tragedia. Wczoraj miałam kolędę więc od rana sprzątałam a potem wzięłam sobie na noc dwulatkę. Do północy chasała a potem dała koncert że chce do domu. W końcu zasnęła na rękach. Ledwie śniadanie zjadłam i musiałam ja odwieźć bo przyszła w czapce z butami w ręku. Ogólnie przesłodka, naśmialiśmy się, nie wysłaliśmy ale to nic w porównaniu do bólu łona jaki teraz czuję. Chyba muszę przyzwyczaić się do tego że jestem kaleką :(

No właśnie [emoji41][emoji41] może padła z wrażenia [emoji6]

Ness robaczku jak tam ? W domu dziś została?

Leżę w domciu, leżinguję się. Nie plamię tylko boki brzucha mnie bolą bez przerwy... da radę wytrzymać.

reklama
Nuria u.mnie też były ale chyba dlatego że pocisnelam m że nuda [emoji23]

Rene a to dobrze a boli to pewnie wiesz rozciąga się wszystko w końcu arbuz będzie podwójny [emoji41] a tak na marginesie to nigdy nie widziałam blizniakowego brzucha ciekawe czy ogromny będzie [emoji6]

Majka ozesz ... po smaruj czymś może albo co

Do góry