Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A nie jesteś w okresie kiedy mogłaby być @U mnie jakieś beżowe plamienie się pojawiło
Beżowe, brązowe nie są złe. A może to upławy?U mnie jakieś beżowe plamienie się pojawiło
O 13:00, krwiaczka żadnego nie miałam.nie martw się, może masz jakiegoś krwiaczka . Dziś już lekarz wszystko powie . O której wizyta?
Następna @ wypadałaby ok. 21.01A nie jesteś w okresie kiedy mogłaby być @
A Ty bierzesz duphaston ciągle?
Nie denerwuj się Słońce, do wizyty już blisko, wszystko się wyjaśni [emoji110]
Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!
Możliwe bo nawraca mi ciągle infekcja grzybicza, wczoraj były żółtawe ..a dzisiaj to taki beż / kawa z mlekiem.
No to pewnie upławy od infekcji jak napisała MajkaO 13:00, krwiaczka żadnego nie miałam.
Następna @ wypadałaby ok. 21.01
Dupka biorę codziennie raz dziennie. Dzisiaj wzięłam ostatnią tabletkę.
Możliwe bo nawraca mi ciągle infekcja grzybicza, wczoraj były żółtawe ..a dzisiaj to taki beż / kawa z mlekiem.
Dobrze że dzisiaj masz wizytę, lekarz najlepiej stwierdzi co to jest. Nic się nie martw, trzymam kciuki za wizytęO 13:00, krwiaczka żadnego nie miałam.
Następna @ wypadałaby ok. 21.01
Dupka biorę codziennie raz dziennie. Dzisiaj wzięłam ostatnią tabletkę.