reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Mania no my spimy do 9:30 [emoji38]
Rudy jest bardzo rozrabiaka , Figo juz ma swoje lata i on tam woli poodpoczywac [emoji4]

Nessi Lunki nie mam już tydzień [emoji17] bardzo nam sie za nią tęskni , ale widze ją prawie dziennie bo ten facet co będzie mi tą łazienkę robić , ją wziął .
Trochę mam lżej w domu , ale jednak co dwa mokre nosy to nie jeden [emoji19]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

Pół dnia umierałam, na mdłości a drugie pół na ból głowy. Da się przeżyć :)
Jutro o 13:00 ale znając życie mogę wejść nawet po 14:00.
A Ty już Clo łykasz ?

Czekamy zatem na wieści po wizycie [emoji110][emoji110]

Ja czekam na @
Jeszcze 5 dni mam łykać dupka i po odstawieniu ma się pojawić

Jeszcze czy główkuje czy już od następnego cyklu clo czy nie sprawdzić jak ten polip i dopiero
Sama nie wiem co robić
Jakoś tak sobie wbiłam tego polipa do głowy i boję się że może to sie przerodzić w cos powaznego
Tzn teraz juz przystopowałam ale pierwsze dni po wizycie spac przez to nie mogĺam [emoji58][emoji52]

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

Ostatnia edycja:
Pół dnia umierałam, na mdłości a drugie pół na ból głowy. Da się przeżyć :)
Jutro o 13:00 ale znając życie mogę wejść nawet po 14:00.
A Ty już Clo łykasz ?
Od razu dawaj znaka ile tam fasolinek jest [emoji271][emoji271][emoji271]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
...życie cudem jest...

Kurde jest po 22-giej a mój mąż właśnie zamówił pizze, bo jest głodny [emoji33][emoji23]

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

To ja tez pokaze moje zwierza [emoji6]

1484688346-aaaaaa.jpeg

To bracia, tutaj taka glupia polityka, ze trzeba zwierzeta parami kupowac (te, ktore lubia zyc w stadzie)...i tak sie kochaja, ze musialam druga klatke kupic bo sie podrapaly do krwi. Mialam jeszcze chomika, ale odszesl niedawno.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Żyje, krzaki zamieszkuje.

reklama
Żyje, krzaki zamieszkuje.

...życie cudem jest...

Do góry