reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

To ja tez pokaze moje zwierza [emoji6]

1484688346-aaaaaa.jpeg

To bracia, tutaj taka glupia polityka, ze trzeba zwierzeta parami kupowac (te, ktore lubia zyc w stadzie)...i tak sie kochaja, ze musialam druga klatke kupic bo sie podrapaly do krwi. Mialam jeszcze chomika, ale odszesl niedawno.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Ojojoj jakie slodziaki [emoji7]
Ja mam chomcia [emoji48]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

reklama
Pół dnia umierałam, na mdłości a drugie pół na ból głowy. Da się przeżyć :)
Jutro o 13:00 ale znając życie mogę wejść nawet po 14:00.
A Ty już Clo łykasz ?
Nessi fasola ladnie musiala sie tam wgryzc [emoji108] a z takimi objawami to moze i dwie [emoji4] &&& trzymam kciuki za wizyte!

Moje dziecie mialo dzis pierwszy dzien bez goraczki [emoji47] matko jaka ta choroba jest straszna [emoji13][emoji13][emoji13] krosty juz zlazly, ale teraz luszczy sie skora na stopach... masakra jakas..

Nessi fasola ladnie musiala sie tam wgryzc [emoji108] a z takimi objawami to moze i dwie [emoji4] &&& trzymam kciuki za wizyte!

Moje dziecie mialo dzis pierwszy dzien bez goraczki [emoji47] matko jaka ta choroba jest straszna [emoji13][emoji13][emoji13] krosty juz zlazly, ale teraz luszczy sie skora na stopach... masakra jakas..

A to bostonka?

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

Nie lubię [emoji17]
Dzieje się coś?

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
...życie cudem jest...

Dziać sie nic nie dzieje. Chociaż sama nie wiem. Wszystko mnie drażni [emoji53]
Cóż odpocznę, pomyśle co mogę zrobic dla siebie, żeby zadbać o siebie. Dostaje depresji jak na siebie patrzę.

Ojojoj jakie slodziaki [emoji7]
Ja mam chomcia [emoji48]

...życie cudem jest...
Z tym chomikiem to bylo ,,wesolo" [emoji13]
Ponad 2 lata temu kupilismy mlodej chomika (samiczke) i zdechl po 2 miesiacach!! On mi sie od poczatku nie podobal... byl duzy, mial zolte zeby i wcale nie biegal w kolku... dziewczyna, ktora nam go sprzedawala zapewniala, ze ma 10 tygodni, wiec tym bardziej dziwilam sie , ze sie nie bawi. Corka wybrala go sposrod 20stu innych i musial byc ten.
Jak przyniosla mi go (przepraszam za doslownosc) prawie zimnego na rekach i powiedziala, ze Tosia sie chyba zle czuje to mnie zmrozilo [emoji32] moj L wrocil z pracy i pojechal z nim do tego sklepu. Okazalo sie, ze byl zdrowy ale stary. Nie skladalam skargi, bo dziewczyna, ktora nam go sprzedala byla niepelnosprawna i odpuscilam. Powiedzielismy mlodej, ze chomik jest w szpitalu i go lecza.
Szczescie w nieszczesciu, ze lecialysmy do Pl i moj L musial w tym czasie znalezc takiego samego chomika [emoji23] szukal 2 tygodnie i znalazl....ale samca [emoji23] nie skapnela sie... po czasie tylko mowi do mnie, ze Tosia chyba bedzie znosic jajka bo ma duzy tylek [emoji23][emoji23][emoji23] padlam.
Zyl nam ponad 2 lata i zdechl... najgorsze, ze ona mysli, ze ten chomik tez jest w szpitalu i ciagle na niego czeka [emoji52] wiem, to glupie, ale nie mam odwagi jej powiedziec... oswaja ja z mysla, ze moze nie wrocic [emoji37]

Nie, szkarlatyna [emoji13][emoji13]
Na poczatku nie bylam pewna i tez myslalam o bostonce, ale jak zobaczylam bialy nalot na migdalach to bylam pewna, ze to to dziadostwo.
Mam nadzieje, ze ,,zrzuci" ta skore i bedzie ja nowa [emoji6]

No to życze Córci szybkiego powrotu do zdrowia [emoji106]

No to życze Córci szybkiego powrotu do zdrowia [emoji106]

Dziekujemy kochana, dzis pierszy dzien jak nie latalam za nia z termometrem...i w koncu zaczela jesc. Antybiotyku dostala na 10 dni, wiec chyba do konca tygodnia zostanie w domu. Boje sie, ze oslabiona zaraz zlapie cos w szkole [emoji13][emoji13][emoji13]

A wlasnie... co z Carmen????????

reklama
Dzień dobry

Ja już po kawce, zabieram się za robotę [emoji16]

Nessi myśle o Tobie i czekam na wieści po wizycie [emoji110][emoji110]

MumToBe niech zostanie, pewnie, bo po antybiotyku to fakt, ĺatwiej coś złapać,

Carmen gdzie jesteś?

Do góry