reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Anulka ja dziś tylko kotlety zrobię z piersi kurczaka i pieczone ziemniaczki do tego bo mam wczorajszy czerwony barszczyk :-)

Agnesis wystawi ci lekarz to zwolnienie spoko:-)

Ja też po studiach miałam epizod z UP:-) ale tylko 3 miesiące tam byłam w znalazłam pracę. Nie powiem bo dali mi proozycję pracy ale taką, że nawet szkoda gadać.

reklama
Urząd Pracy to porażka. Ja niestety kilka razy miałam z nimi styczność i zawsze jakieś jaja z nimi miałam. Na szczęście jak już tam wpadałam to na krótko. Oni tam wkurzają ludzi, g wiedzą, a pracy i tak nie szukają. A jak już dają jakąś ofertę pracy to nie wiadomo czy się śmiać czy płakać.

Nie dała mi zwolnienia [emoji24] jestem w doopie i to głębokiej [emoji53]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

Urząd Pracy to porażka. Ja niestety kilka razy miałam z nimi styczność i zawsze jakieś jaja z nimi miałam. Na szczęście jak już tam wpadałam to na krótko. Oni tam wkurzają ludzi, g wiedzą, a pracy i tak nie szukają. A jak już dają jakąś ofertę pracy to nie wiadomo czy się śmiać czy płakać.
Mnie się doradca (babeczka 60 lat,) pytała czym się zajmuje logopeda. :D

Nie dała mi zwolnienia [emoji24] jestem w doopie i to głębokiej [emoji53]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...
A to czemu ?

Powiedziała ze nie moze stwierdzić czy mowię prawdę i wstecz nie wystawi [emoji24]

Powiedziała ze nie moze stwierdzić czy mowię prawdę i wstecz nie wystawi [emoji24]

Jaka nadgorliwa fr@nca z tej lekarki o_O:o:confused::oo2:

Maskara no i co powiem ze zapomniałam przyjść, ze byłam chora a lekarz nie chce dac zwolnienia? Czy co?! Masakra [emoji35]

reklama
Maskara no i co powiem ze zapomniałam przyjść, ze byłam chora a lekarz nie chce dac zwolnienia? Czy co?! Masakra [emoji35]

To Cię skreślą :(
A prywatnie możesz iść ?

Do góry